Αθλητισμός

Όσκαρ Τρέχο: Ενδιαφέρον της Χετάφε για τον στόχο του Ολυμπιακού

Όσκαρ Τρέχο: Ενδιαφέρον της Χετάφε για τον στόχο του Ολυμπιακού
Όσκαρ Τρέχο: Ο Αργεντινός μέσος που βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού ενδιαφέρει και την Χετάφε.

Όσκαρ Τρέχο: Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του τα παιχνίδια με την Μπασακσεχίρ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “ερυθρόλευκοι” δεν θα κάνουν κάποια μεταγραφική κίνηση πριν από τα παιχνίδια με την Τουρκική ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει μπει σε δεύτερη μοίρα. Το αντίθετο μάλιστα. Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν για έναν παίκτη με ποιότητα για να ηγηθεί στο κέντρο της ομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή από τη στιγμή που ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο εκλεκτός του Ολυμπιακού είναι ο Όσκαρ Τρέχο. Πρόκειται για ένα παίκτη με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία από κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη φανέλα της Ράγιο Βαγεκάνο.

Όσκαρ Τρέχο: Δεν παίζει μόνος του ο Ολυμπιακός

Μια τέτοια περίπτωση ποδοσφαιριστή δεν θα μπορούσε να απασχολεί μόνο τον Ολυμπιακό. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν τον Τρέχο και δεν αποκλείεται σύντομα μια από αυτές να καταθέσει επίσημη πρόταση. Μία ομάδα που τον διεκδικεί είναι η Χετάφε ενώ στο μυαλό του έμπειρου μεσοεπιθετικού ήταν το προηγούμενο διάστημα το να μείνει στην Ισπανία. Ο ίδιος ο παίκτης ζητάει συμβόλαιο 1 εκατ. ευρώ ενώ το buy out του από τη Ράγιο Βαγιεκάνο είναι στις 500.000 ευρώ.

Οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες πάνω στο θέμα αυτό με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να έχουν… συμμάχους σε αυτήν την προσπάθεια τους Τσόρι Ντομίνγκες και Ιμπαγάσα, που ξέρουν καλά τον Τρέχο. Ο Τσόρι μάλιστα φέρεται να είναι εκείνος που τον ανέφερε στον Ολυμπιακό ως μία πολύ καλή επιλογή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments