Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Στη σουίτα του Σαββίδη ο ατζέντης του Μπεργκ

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Στη σουίτα του Σαββίδη ο ατζέντης του Μπεργκ
ΠΑΟΚ - Άγιαξ: Ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ, Στάιναρ Ντίετζ, βρίσκεται στην σουίτα του Ιβάν Σαββίδη για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση του «Δικεφάλου» με τον Άγιαξ.

ΠΑΟΚ – Άγιαξ: Στη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη, ως καλεσμένος του γιου του Γιώργου, βρίσκεται ο ατζέντης του Μάρκους Μπεργκ, Στάιναρ Ντίετζ, ο οποίος παρακολουθεί την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ο μάνατζερ του Σουηδού στράικερ διατηρεί άριστες σχέσεις με τον γιο του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Γιώργο Σαββίδη δίχως ωστόσο η παρουσία του να σχετίζεται με τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Κράσνονταρ.

Το πελατολόγιο του Ντίετζ, περιλαμβάνει εκτός των άλλων, δύο ποδοσφαιριστές του Άγιαξ που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή το «Αίαντα» για την πρώτη αναμέτρηση στο πλαίσιο του Γ΄ Προκριματικού Γύρου του Champions League. Πρόκειται για τον 21χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, Λισάντρο Μαρτίνες και τον συμπατριώτη του Λισάντρο Μαγκαλάν.

Φελίπε Καϊσέδο: Τόσα ζητάει από τον ΠΑΟΚ η Λάτσιο

Ο ΠΑΟΚ δίνει ήδη ένα μεγάλο παιχνίδι σε λίγες ώρες. Ο «δικέφαλος του Βορά» αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όπως είναι λογικό όποια κουβέντα για μεταγραφική ενίσχυση θα γίνει μετά τα παιχνίδια με την Ολλανδική ομάδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι που τρέχουν το μεταγραφικό σχεδιασμό κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ξεκαθαρίσει στην διοίκηση της ομάδας ότι επιθυμεί την απόκτηση ενός ακόμα σέντερ φορ. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει τον ΠΑΟΚ να παρακολουθεί την περίπτωση του Φελίπε Καϊσέδο που αγωνίζεται με τη φανέλα της Λάτσιο. Πρόκειται για ένα ποιοτικό φορ με παραστάσεις σε κορυφαία πρωταθλήματα. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως έχει παρουσία σε ομάδες όπως η Εσπανιόλ και η Μάντσεστερ Σίτι.

Φελίπε Καϊσέδο: Αυτή είναι η τιμή του σέντερ φορ από το Εκουαδόρ

Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Καϊσέδο επιβεβαιώθηκε από τα Ιταλικά ΜΜΕ. Η ιστοσελίδα Romatoday.it κάνει λόγο για άρνηση πρότασης της Μπόκα Τζούνιος για τον Καϊσέδο και πως ο ΠΑΟΚ έχει μπει στη διεκδίκηση του. Μάλιστα γίνεται για πρώτη φορά λόγος για την τιμή του που φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ. Στο ρεπορτάζ της γίνεται λόγος και για τις κινήσεις ενίσχυσης της ομάδας της Ρώμης που θέλει τον Φοφανά της Ουντινέζε και τον Μπέργκε της Γκενκ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments