Αθλητισμός

Τσούμπα Ακπόμ: Το ενδιαφέρον της Γουεστ χαμ και η απάντηση του Σαββίδη

Τσούμπα Ακπόμ: Το ενδιαφέρον της Γουεστ χαμ και η απάντηση του Σαββίδη
Τσούμπα Ακπόμ: Ο μάνατζερ του Άγγλου αποκάλυψε ότι υπάρχει πρόταση της Γούεστ Χαμ και ο Γιώργος Σαββίδης του απάντησε με ένα ρητό.

Τσούμπα Ακπόμ: Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ έκανε τρομερό δεύτερο μισό στην περισινή σεζόν όταν άρχισε να παίρνει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του. Είναι λογικό αρκετές ομάδες από το νησί να παρακολουθούν την περίπτωση του. Τον τελευταίο καιρό έχει ξεκινήσει μια φημολογία για ενδιαφέρον της Γουέστ χαμ για την απόκτηση του. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία επίσημη πρόταση.

Οι παραπάνω φήμες ανάγκασαν τον Γιώργο Σαββίδη να κάνει ένα αινιγματικό ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. “Οι φήμες είναι τόσο ηλίθιες όσο οι άνθρωποι που τις ξεκινούν και τόσο ψεύτικες όσο οι άνθρωποι που τις διαδίδουν¨, ήταν τα λόγια του. Η αλήθεια είναι πως ένας από τους μάνατζερ του Ακπόμ έκανε πρόσφατα κάποιες δηλώσεις που έδωσαν τροφή για σχόλια.

Τσούμπα Ακπόμ: Ο μάνατζερ άναψε “φωτιές”

«Μελετάμε τις προτάσεις της Γουέστ Χαμ, της Φρανκφούρτης και της Μάιντς. Ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Αγγλία αλλά η Γουέστ Χαμ προσπαθεί να προλάβει την προθεσμία των μεταγραφών που λήγει στις 8 Αυγούστου. Εάν όχι, δεν αποκλείεται μια κίνηση στη Γερμανία, όπου η Φρανκφούρτη και το Μάιντς έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον.

Θα αναθεωρήσουμε τα πάντα. Είναι μια κατάσταση win-win και για τις δύο πλευρές γιατί θα έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ με το τέλος της σεζόν. Ανεξάρτητα από το πόσο καλός είναι γι ‘αυτούς, ξέρουν ότι δεν θα είναι επικερδής εάν τον αφήσουν να φύγει στο τέλος του συμβολαίου του».

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Σαββίδης θέλησε να απαντήσει από την πλευρά του. Με έναν σκληρό τρόπο απέναντι στον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments