Ελλάδα

Φαρμακερό σχόλιο του Αρκά για τους “ηλίθιους”

Φαρμακερό σχόλιο του Αρκά για τους “ηλίθιους”
Ο Αρκάς «ξαναχτύπησε» μ' ένα... φαρμακερό σκίτσο, με το οποίο αναφέρεται στους «ηλίθιους» που χρησιμοποιούν το ίντερνετ.

Ο Αρκάς εδώ και σχεδόν 40 ολόκληρα χρόνια, μέσα από τα σκίτσα του αποτελεί μια από τις πιο χαρακτηριστικές «φωνές», που εκφράζονται μέσα από την τέχνη τους και ενίοτε στηλιτεύουν, με ιδιαίτερα οξύ τρόπο, τα κακώς κείμενα τόσο ελληνικής πολιτικής σκηνής όσο και της ζωής γενικότερα. Από τη «φαρμακερή» ενίοτε πένα του έχουν περάσει έχουν περάσει όλα τα μεγάλα γεγονότα των τελευταίων ετών, όπως και συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίοι ασχολούνται με τα κοινά και προκαλούν αντιδράσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος είναι το και το τελευταίο του σκίτσο, στο οποίο καταφέρεται κατά των «ηλίθιων» που χρησιμοποιούν το ίντερνετ.

Συγκεκριμένα, στο σκίτσο του Αρκά βλέπουμε έναν άνθρωπο να σκέφτεται… δυνατά, μιλώντας για την τεχνολογία. «Είναι εκπληκτικό πόση ευφυΐα χρειάστηκε για να εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία, ώστε να μπορεί ο κάθε ηλίθιος να έχει φωνή στο ίντερνετ», λέει ο συγκεκριμένος κύριος, αναφερόμενος σε όσους κάνουν αρνητικά σχόλια στο ίντερνετ.

Δείτε το σχόλιο του Αρκά:

Ο Αρκάς και η… κατάργηση του θαυμαστικού

Πριν από λίγες εβδομάδες, ο Αρκάς είχε αναρτήσει στην προσωπική σελίδα του στο facebook άλλο ένα επικό σκίτσο. Στην εν λόγω δημιουργία, η παρουσιάστρια αναφέρεται στην… απόφαση του υπουργείου Παιδείας για κατάργηση του θαυμαστικού, καθώς άπαντες… διαπίστωσαν ότι δεν τους εκπλήσσει τίποτα στην Ελλάδα. «Σήμερα το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε την κατάργηση του θαυμαστικού, μετά από την διαπίστωση ότι τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments