Ελλάδα

Ικαρία: Βρέθηκε αίμα στο κρεβάτι της αγνοούμενης – Συνεχίζονται οι έρευνες

Ικαρία: Βρέθηκε αίμα στο κρεβάτι της αγνοούμενης – Συνεχίζονται οι έρευνες
Ικαρία: Κηλίδες αίματος εντοπίστηκαν στο κρεβάτι του ξενοδοχείου όπου διέμενε η αστροφυσικός. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της.

Ικαρία: Βρέθηκαν κηλίδες αίματος οι οποίες προέρχονται από ρινορραγία στο κρεβάτι όπου διέμενε η αγνοούμενη αστροφυσικός με τον σύντροφό της. Το εύρημα αναμένεται να σταλεί για εξέταση DNA, την ώρα που οι δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής έχουν “χτενίσει” το νησί προκειμένου να εντοπίσουν τη Βρετανίδα, η οποία πήγε για τρέξιμο και δεν έχει επιστρέψει. Οι Αρχές κυκλοφορούν στους δρόμους με φωτογραφίες της, ρωτώντας τους κατοίκους και τους λοιπούς τουρίστες εάν την έχουν δει τις τελευταίες ώρες. Η αστυνομία και οι εγκληματολόγοι άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την τύχη της. Μέχρι στιγμής επικεντρώνονται στο τελευταίο στίγμα που άφησε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο εντοπίστηκε μέσω της κεραίας τηλεφωνίας των Φούρνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί διεμήνυσαν στον σύντροφο της αγνοούμενης να παραμείνει στο νησί ούτως ώστε να βοηθήσει στις έρευνες, ωστόσο η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να συνδράμει. Ο ίδιος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ λόγω των εξελίξεων. Την ίδια ώρα, η αδερφή της Βρετανίδας, έκανε έκκληση μέσω facebook ώστε να μην καλούν την 34χρονη στο κινητό της όσοι έχουν τον αριθμό της, για να μην τελειώσει η μπαταρία και κλείσει η συσκευή. Παράλληλα, υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι έχει ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η Αγγλίδα αστροφυσικός βγήκε για τζόκινγκ στην περιοχή Κεραμέ το πρωί της Δευτέρας και μίλησε με τον 38χρονο σύντροφό της στο τηλέφωνο ενημερώνοντας τον πως θα επιστρέψει άμεσα στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Οι ώρες περνούσαν και το κινητό της 35χρονης ήταν κλειστό με αποτέλεσμα ο Κύπριος σύντροφός της να δηλώσει την εξαφάνισή της στο αστυνομικό τμήμα του νησιού λίγο μετα τις 12. Το ζευγάρι έκανε διακοπές στην Ικαρία από τις 3 Αυγούστου και σήμερα το απόγευμα θα επέστρεφε στην Κύπρο, μέσω Αθήνας, κάτι που εξετάζουν οι αξιωματικοί της αστυνομίας οι οποίοι διεξάγουν την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες χάθηκαν τα ίχνη της 35χρονης αστροφυσικού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments