Αθλητισμός

Ούρος Ράσιτς: Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σέρβος

Ούρος Ράσιτς: Στη λίστα του Ολυμπιακού ο Σέρβος
Ούρος Ράσιτς: Ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον Σέρβο για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ούρος Ράσιτς: Ο Ολυμπιακός τσεκάρει την ποδοσφαιρική αγορά για να καταλήξει στις καλύτερες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να ενισχύσουν τη μεσαία του γραμμή. Μετά τον Άλβαρο Μεδράν, οι Ερυθρόλευκοι φέρεται να τσεκάρουν και έναν συμπαίκτη του στην Βαλένθια, τον Ούρος Ράσιτς.

Σύμφωνα με την «Sportime», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει την λύση του Ούρος Ράσιτς, με την περίπτωση του Σέρβου να προσωράει αν τελικά ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών για τον τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Ο 21χρονος Σέβρος χαφ καλύπτει τόσο το «6» όσο και το «8», με φυσικό ρόλο εκείνο του ανασταλτικού μέσου.

Ο Ράσιτς βρίσκεται στην Βαλένθια από το 2018 παίρνοντας μεταγραφή από τον Ερυθρό Αστέρα και κατέγραψε μία συμμετοχή πέρσι. Στο δεύτερο μισό της σεζόν είχε 16 παρουσίες (1 γκολ, 1 ασίστ) με την Τενερίφη ως δανεικός στην δεύτερη κατηγορία.

Κάρλες Αλενιά: Εξετάζει τον άσο της Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός

Μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Μπενζιά ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να εξετάζει άλλες περιπτώσεις για την ενίσχυση του άξονα της μεσαίας γραμμής. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime», ένα νέο όνομα από την Ισπανία προστέθηκε στη λίστα των Ερυθρολεύκων και εξετάζεται. Ο λόγος για τον Κάρλες Αλενιά της Μπαρτσελόνα.

Ο Κάρλες Αλενιά αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα, ξεκινώντας την καριέρα του από την περίφημη Ακαδημία των Καταλανών, «Μασία» με τον Ολυμπιακό να εξετάζει την περίπτωσή του προ ημερών. Η Μπαρτσελόνα ανανέωσε το συμβόλαιό του για πέντε ακόμη χρόνια με ρήτρα 75 εκατομμυρίων ευρώ και κάθε σενάριο παραχώρησής του αφορά δανεισμό. Εξάλλου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα μπορούσε να λειτουργήσει ως σύμμαχος στην προοπτική αυτή, λόγω και τού πρότερου «ερυθρόλευκου» παρελθόντος του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments