Ελλάδα

Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός

Ικαρία: Βρέθηκε νεκρή η 35χρονη αστροφυσικός
Ικαρία: Νεκρή εντοπίστηκε τελικά σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη Βρετανίδα αστροφυσικός που είχε εξαφανιστεί πριν από μερικές ημέρες.

Ικαρία: Τραγικό ήταν τελικά το τέλος στην υπόθεση εξαφάνισης της 35χρονης Βρετανίδας αστροφυσικού. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η 35χρονη, που είχε εξαφανιστεί από την Δευτέρα, βρέθηκε τελικά νεκρή σε χαράδρα κοντά στο ξενοδοχείο που διέμενε πριν από λίγη ώρα. Για τον εντοπισμό της στήθηκε γιγαντιαία επιχείρηση στο νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Η 35χρονη αστροφυσικός Natalie Christopher μαζί με τον 38χρονο σύντροφό της από την Κύπρο έφτασαν στο νησί στις 3 Αυγούστου και διέμειναν σε ξενοδοχείο κοντά στον οικισμό Κεραμέ.

Η ίδια αγνοούνταν από το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν και φέρεται να βγήκε έξω για τρέξιμο. Οι δυνάμεις της αστυνομίας προσπάθησαν να την εντοπίσουν, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι και χθες το απόγευμα. Τότε, απρόσμενα το κινητό της εξέπεμψε σήμα. Οι Αρχές έστειλαν δύο μηνύματα SMS στον αριθμό, τα οποία όμως έμειναν αναπάντητα. Από την προσπάθεια γεωεντοπισμού, βρέθηκαν δύο στίγματα εκπομπής σε διαφορετικά σημεία της Ικαρίας.

Το τηλέφωνο της 35χρονης φαίνεται να είχε κλείσει το απόγευμα της Δευτέρας, 5 Αυγούστου και φάνηκε ανοικτό πάλι σήμερα το πρωί. Δεν μπορούν να γνωρίζουν αν αυτό άνοιξε από την ίδια την 35χρονη ή κάποιον άλλο, στην κατοχή του οποίου έφθασε το κινητό της με άγνωστο τρόπο.

Ωστόσο,  από το μεσημέρι της Τρίτης η υπόθεση πήρε άλλη διάσταση. Κι αυτό γιατί ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στην Ικαρία, στο οποίο διέμενε το ζευγάρι, ανέφερε ότι «εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος σε τρία διαφορετικά σημεία. Εντοπίστηκαν λίγες κηλίδες αίματος στο μαξιλάρι, στο σεντόνι καθώς και μπροστά από τον καθρέφτη». Το αίμα, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να προέρχεται από ρινορραγία και αυτό που μένει να εξακριβώσουν οι αρχές είναι αν προέρχεται από κάποια φυσική ρινορραγία ή μετά από χτύπημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments