Διεθνή

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι ο ορισμός της χλιδής (pics)

Το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης είναι ο ορισμός της χλιδής (pics)
Κωνσταντινούπολη: Η δημοσιογράφος, Ευαγγελία Τσικρικά, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ορισμένες εντυπωσιακές φωτογραφίες από το νέο αεροδρόμιο της πόλης.

Κωνσταντινούπολη: Κίνηση – ματ έκανε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με το άνοιγμα του νέου αεροδρομίου της πόλης, το οποίο από τον Οκτώβριο του 2018 έχει αντικαταστήσει το πρώην κεντρικό αεροδρόμιο “Ατατούρκ”. Ο πρόεδρος της Τουρκίας (ο οποίος βρίσκεται εν μέσω διπλωματικού μπρα ντε φερ με τις ΗΠΑ) έχει ως στόχο να δει τον νέο αερολιμένα ως έναν από τους μεγαλύτερους αεροπορικούς κόμβους παγκοσμίως, κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίον δομήθηκε, με κύριο χαρακτηριστικό τη χλιδή. Η δημοσιογράφος Ευαγγελία Τσικρίκα ανέβασε στο Facebook φωτογραφίες από το business lounge του νέου αεροδρομίου. Εικόνες που αφήνουν άναυδους όσους τις βλέπουν, με την πολυτέλεια, τη χλιδή και το σύγχρονο design να συνυπάρχουν στο κτίριο.

Στην ανάρτησή της, η Ευαγγελία Τσικρίκα ανέφερε τα εξής: Μια… ματιά στο business lounge του νέου, «φαραωνικού» αεροδρομίου του Ερντογάν στην Πόλη. Όπως θα δείτε, στην είσοδο κυριαρχεί μια τεράστια γιγαντοοθόνη. Πολυτέλεια, αυτοκρατορική χλιδή, τεχνολογία, σύγχρονο ντιζάιν, τέχνη, γεύσεις της Ανατολής και της Δύσης σε τεράστια αφθονία, όλα μαζί συνυπάρχουν σε ένα χώρο δίνοντας στον επισκέπτη μια εξωραϊσμένη εικόνα της Τουρκίας.  Ένα μεγάλο πιάνο στην αίθουσα, τεράστια μπουκέτα κόκκινα τριαντάφυλλα, οι μινιμαλιστικές ντουλάπες – βιτρίνες για τις αποσκευές, σεφ – ο καθένας στο δικό του χώρο – σου ετοιμάζουν ότι επιθυμείς μπροστά στα μάτια σου, πλούσια κάβα κρασιών, τηλεοράσεις να παίζουν σε ειδικό χώρο – σαλόνι δορυφορικά προγράμματα από όλο τον κόσμο, άπιαστης ταχύτητας WiFi (πρόσβαση με ευκολία μόνο σε αυτό τον χώρο διαπίστωσα), μια αίθουσα σύγχρονης τέχνης…

Σημειωτέον ότι αυτό το αεροδρόμιο, που αποτελεί τη «βιτρίνα» την Τουρκίας προς τη Δύση και ολόκληρο τον κόσμο, κόστισε περίπου 11 δις δολάρια (!), τεράστιο ποσό για την ταλαιπωρημένη τουρκική οικονομία”.

Δείτε φωτογραφίες από το νέο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης (πηγή: facebook Ευαγγελίας Τσικρίκα)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments