Lifestyle

Εμανουέλ Πετί: Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε και τον άφησε άναυδο

Εμανουέλ Πετί: Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που δέχθηκε και τον άφησε άναυδο
Εμανουέλ Πετί: Ο άλλοτε πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία, ανέφερε ένα ασυνήθιστο περιστατικό από το παρελθόν του.

Εμανουέλ Πετί: Λίγο πριν μπει στα 50 του, ο παλαίμαχος Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει ζήσει πράγματα που άλλοι θα ήθελαν πάνω από μία ζωή για να τα περάσουν. Έφτασε στην κορυφή του κόσμου με τη Γαλλία στο Μουντιάλ του 1998, σκοράροντας μάλιστα στο 3-0 επί της Βραζιλίας. Δύο χρόνια αργότερα σήκωσε και την ευρωκούπα με τους “τρικολόρ”, ενώ σε συλλογικό επίπεδο, συνέλεξε εμπειρίες σε Μονακό, Άρσεναλ, Μπαρτσελόνα και Τσέλσι, κατακτώντας την Premier League με τους “κανονιέρηδες” το 1997. Μία καριέρα η οποία τη λες και άκρως επιτυχημένη. Όπως και η προσωπική του ζωή, με τον Γάλλο να αποκαλύπτει μιλώντας σε Μέσα της πατρίδας του, μία πρόταση που του έχει μείνει ακόμη στο μυαλό.

Όχι, δεν πρόκειται για πρόταση εκατομμυρίων ευρώ από σύλλογο, αλλά από τον άνδρα ενός ζευγαριού. Ο Πετί αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια ενός δείπνου τον πλησίασε ένας άνδρας και του πρότεινε να συνευρεθεί με τη… γυναίκα του. Ας δώσουμε όμως τον λόγο στον Πετί: “Ήμουν έξω από ένα εστιατόριο και περίμενα να πάρω ταξί. Τότε με πλησίασε ξαφνικά ένα ζευγάρι. Ο άνδρας ήρθε κοντά μου και μου είπε ότι θα ήθελε να κάνω έρωτα με τη γυναίκα του και αυτός να μας βλέπει. Του είπα: ‘Άκου, δεν πεθαίνω της πείνας. Τον ευχαρίστησα για την πρόταση και φυσικά την απέρριψα. Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την εποχή πολλές γυναίκες, δεν ξέρω πόσες, ακόμα και παντρεμένες με πλησίαζαν και μου έδιναν το τηλέφωνό τους. Ειδικά μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1998. Δεν παραπονιέμαι, βέβαια, μου άρεσε”.

Το who is who του Εμανουέλ Πετί

Ο Εμμανουέλ Λωράν “Μανύ” Πετί (22 Σεπτεμβρίου 1970) είναι Γάλλος πρώην ποδοσφαιριστής. Ήταν μέλος και της Εθνικής Γαλλίας, με την οποία κατέκτησε ένα Μουντιάλ το 1998 κι ένα Euro το 2000, πετυχαίνοντας και γκολ στο τελικό του πρώτου, εναντίον της Βραζιλίας, σε έναν αγώνα που έληξε 3-0. Συνολικά αγωνίστηκε 63 φορές με την εθνική του, πετυχαίνοντας 6 γκολ.

Σε συλλογικό επίπεδο ο Πετί αγωνίστηκε τέσσερις ομάδες στη Μονακό, στην Άρσεναλ, στην Μπαρτσελόνα και στην Τσέλσι. Στην πρώτη πέρασε τη μεγαλύτερη περίοδο της καριέρας του, αγγίζοντας σχεδόν μία δεκαετία εκεί, ενώ πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα Γαλλίας κι ένα Κύπελλο Γαλλίας. Διακρίσεις, επίσης, υπήρξαν και με την Άρσεναλ, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, τη σεζόν 1997-98, ένα κύπελλο την ίδια σεζόν (νταμπλ). Με την Άρσεναλ κατέκτησε και δύο Κομιούνιτι Σιλντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments