Video

Σκύλος έκανε τον “νεκρό” γιατί βαριόταν τη βόλτα – Το βίντεο που έγινε viral

Σκύλος έκανε τον “νεκρό” γιατί βαριόταν τη βόλτα – Το βίντεο που έγινε viral
Ο σκύλος που "έκλεψε" την παράσταση με τις... υποκριτικές του ικανότητες.

Σκύλος ίσον φίλος. Ένα πλάσμα το οποίο βρίσκεται στο πλευρό του ανθρώπου και ομορφαίνει τη ζωή του, εφόσον λάβει αγάπη και στοργή. Οι σκύλοι είναι οι καλύτεροι φίλοι μας, είναι δίπλα μας και… δεν βαριούνται να τρέχουν, να παίζουν και γενικά να κάνουν τον κόσμο άνω – κάτω. Οι περισσότεροι εξ αυτών δηλαδή, καθώς υπήρξε και μία σκυλίτσα στη Νέα Υόρκη η οποία βαριόταν… τη ζωή της που λέμε και πήρε τη μεγάλη απόφαση, η οποία την έκανε viral σε όλο το διαδίκτυο. Μην έχοντας καμία, μα καμία, διάθεση για βόλτα, έπεσε κάτω και έκανε τη νεκρή! Το αποτέλεσμα ήταν επικό, καθώς η ιδιοκτήτριά της δεν μπορούσε να συγκρατηθεί και να μην γελάσει στο θέαμα αυτό, με τους περαστικούς να έχουν την ίδια αντίδραση.

Τι κι αν προσπάθησε να πείσει τη σκυλίτσα να σηκωθεί; Εκείνη συνέχισε το… δράμα και δεν κουνήθηκε ούτε ένα εκατοστό, μπας και πείσει την ιδιοκτήτριά της ότι… δεν είναι ώρα για βόλτα. Μία περαστική έπαθε πλάκα με όσα είδε και αποφάσισε να βγάλει το κινητό της και να τραβήξει την εν λόγω σκηνή. Κι απ’ ότι φαίνεται, έπραξε σωστά, διότι μέσα σε λίγες ημέρες, το βίντεο έχει κάνει τον γύρο του ίντερνετ και έχει μπει στην κατηγορία των viral.

Δείτε το βίντεο εδώ

Τι μπορεί να πάθει ένας σκύλος όταν αγχώνεται

Το στρες των ανθρώπων αντανακλάται και στους σκύλους τους, με συνέπεια όταν κάποιος είναι στρεσαρισμένος για καιρό, κάτι ανάλογο να συμβαίνει και στο κατοικίδιο ζώο του, ιδίως αν αυτό είναι θηλυκό, σύμφωνα με μια νέα σουηδική επιστημονική έρευνα, την πρώτη που επιβεβαιώνει αυτή τη σχέση. Δεν φαίνεται όμως να συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδή το στρες του σκύλου να αντανακλάται στον ιδιοκτήτη του.

Προηγούμενες έρευνες έχουν δείξει ότι το στρες μεταδίδεται τόσο ανάμεσα σε ανθρώπους όσο και ανάμεσα σε άλλα ζώα του ίδιου είδους. Για παράδειγμα, έχει βρεθεί να υπάρχει σχέση ανάμεσα στο μακρόχρονο στρες της μητέρας και σε εκείνο του παιδιού της. Η νέα μελέτη δείχνει ότι η μετάδοση του στρες μπορεί να συμβεί επίσης ανάμεσα σε δύο διαφορετικά είδη, εν προκειμένω στον άνθρωπο και στο σκύλο.

Διαπιστώθηκε ότι όταν η κορτιζόλη ήταν αυξημένη στους ανθρώπους, ήταν ανάλογα αυξημένη και στα σκυλιά τους, ιδίως στα θηλυκά. Ενώ άνθρωποι με χαμηλά επίπεδα κορτιζόλης (και στρες) είχαν αντίστοιχα σκύλους με χαμηλή κορτιζόλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments