Αθλητισμός

Γκόρνταν Πέτριτς: Τέλος από τη Λάρισα ο Σέρβος

Γκόρνταν Πέτριτς: Τέλος από τη Λάρισα ο Σέρβος
Γκόρνταν Πέτριτς: Ο Σέρβος τεχνικός πληρώνει την κακή εικόνα της Λάρισας στο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Γκόρνταν Πέτριτς: Μπορεί να μην έχει ξεκινήσει ακόμα η σεζόν στη Super League 1, αλλά ήδη έχουμε την πρώτη αλλαγή τεχνικού. Η Λάρισα έδειξε την πόρτα της εξόδου στον Γκόρνταν Πέτριτς και σύντομα θα ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του. Ο Αλέξης Κούγιας ήταν προβληματισμένος εδώ και καιρό με την εικόνα της ομάδας και το ποτήρι ξεχύλισε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι “βυσσινί” πήραν τη νίκη με 1-0 ωστόσο η εικόνα τους ήταν απογοητευτική. Ο Σέρβος τεχνικός πλήρωσε την κακή εικόνα της ομάδας του και είδε την πόρτα της εξόδου. Το ίδιο έγινε και με όλο το τεχνικό τιμ παρά το γεγονός πως δεν ήταν όλοι επιλογές του. Με αυτόν τον τρόπο ο ισχυρός άντρας της ομάδας ήθελε να δείξει ότι δεν θα διστάσει να πάρει μεγάλες αποφάσεις με στόχο το καλύτερο για την ΑΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες το διαζύγιο ήταν κοινή συναινέσει, με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Πέτριτς να είναι για 1+1 χρόνια. Όσο για τον διάδοχό του, αναμένεται να ανακοινωθεί τις προσεχείς ώρες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τον προπονητή της Λαμίας

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι μόλις μια μέρα νωρίτερα η ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε ανακοίνωση που μιλούσε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Λαμίας. Η ομάδα του κάμπου εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εγκωμιάζει τον Σωτήρη Αντωνίου, καθώς πρώτος ο Αλέξης Κούγιας τον είχε εμπιστευτεί ως πρώτο προπονητή της Παναχαϊκής και κατόπιν των βυσσινί και παράλληλα του ευχήθηκε και για την ονομαστική του εορτή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΛ με πολλή χαρά πληροφορήθηκε την πρόσληψη του πρώην προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου, ως πρώτου προπονητού της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ.

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ένας εξαίρετος προπονητής και άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο του στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του ευχόμαστε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή που συνέπεσε με την πρόσληψη του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν ο πρώτος που εμπιστεύθηκε τον Σωτήρη Αντωνίου και τον αναβάθμισε ως προπονητή, πρώτα της Β’ Εθνικής όταν ήταν ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και κατόπιν ως προπονητή της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΛ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments