Αθλητισμός

Μόλντε – Άρης 3-0

Μόλντε – Άρης 3-0
Μόλντε - Άρης: Ο Άρης πραγματοποίησε μια τραγική εμφάνιση στην έδρα της Μόλντε, η οποία τον διέλυσε με 3-0, κάνοντας «βουνό» το έργο του για ανατροπή στη ρεβάνς.

Μόλντε – Άρης: Η άμυνα του Άρη, που του έδωσε την πρόκριση στην ΑΕ Λεμεσού, ήταν αυτή που τον «πλήγωσε» κόντρα στην Μόλντε. Οι «κίτρινοι» ήταν κάκιστοι στη Νορβηγία και οι γηπεδούχοι τους διέλυσαν με 3-0, κάνοντας σχεδόν «θαύμα» το έργο της πρόκρισης για τους Θεσσαλονικείς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Το «εφιαλτικό» πεντάλεπτο (από το 27′ μέχρι και το 32′) ήταν αρκετό για να γίνει η ζημιά στον Αρη που μέχρι εκείνο το σημείο του αγώνα δεν είχε απειληθεί από τους Νορβηγούς.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ο Άρης έμεινε με δέκα παίκτες στο 64ο λεπτό με την αποβολή του Βέλεθ, ενώ δέχτηκε και τρίτο γκολ δυο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Οι μοναδικοί που στάθηκαν όρθιοι στη Νορβηγία ήταν οι ηρωικοί οπαδοί του Άρη, που ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας και δεν σταμάτησαν στιγμή να την υποστηρίζουν με φωνές και συνθήματα.

Εκπλήξεις από Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης δεν κάθισε στον πάγκο της ομάδας του και παρακολούθησε το παιχνίδι από τα VIP του γήπεδου εξαιτίας της τιμωρίας απο την ΟΥΕΦΑ. Ο Έλληνας τεχνικός, πάντως, παρέταξε με εκπλήξεις την ομάδα του, επιλέγοντας σύστημα 4-3-3 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σουντγκρεν κάλυψε το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Κορχουτ το αριστερό και οι Βέλεθ και Ρόουζ ήταν το κεντρικό δίδυμο. Οι Μπάσα, Σάσα και Ματίγια ήταν η τριάδα στη μεσαία γραμμή, ο Ντιγκινί αγωνίστηκε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης, ο Τόνσο στην αριστερή και ο Ιντέγε στη κορυφή.

Διαβασμένος στον αγωνιστικό χώρο

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι, ελέγχοντας τον ρυθμό του. Η αλληλοκάλυψη των παικτών των κιτρινόμαυρων ήταν εξαιρετική, καθώς δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να κάνουν το παιχνίδι τους. Η ελληνική ομάδα, μάλιστα,είχε και τη πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Σάσα σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα κατέληξε άουτ. Όσο περνούσαν τα λεπτά, ο Άρης έδειχνε να πατάει ολοένα και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι παίκτες του είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους και προσπαθούσαν να βγουν στην επίθεση με κοντινές πάσες.

Ψυχρολουσία κόντρα στη ροή του αγώνα

Τη πρώτη φορά που η άμυνα του Άρη αδράνησε, το πλήρωσε. Στο 27ο λεπτό ο Ρόουζ έκανε ένα αβίαστο λάθος έξω από τη μεγάλη περιοχή, οι Νορβηγοί έκλεψαν και κυκλοφόρησαν τη μπάλα και ο Έικριεμ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Απίστευτα πράγματα και 2-0

Το λάθος του συμπαίκτη του φαίνεται ότι… ζήλεψε πέντε λεπτά αργότερα ο Κουέστα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας απομάκρυνε την μπάλα λανθασμένα και έδωσε την ευκαιρία στους Νορβηγούς να παίξουν…βόλεϊ μέσα στη μεγάλη περιοχή του Άρη και με τον Έσταντ να διπλασιάζουν τα τέρματά τους.

Τεράστια ευκαιρία με Ντιγκινί

Οι παίκτες του Άρη προσπάθησαν στα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου να βρουν τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσουν. Ανέβασαν, την απόδοσή τους και έκλεισαν τους Νορβηγούς στην εστία τους. Έχασαν, μάλιστα, τεράστια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με τον Ντιγκινί στο 40ο λεπτό. Ο Γάλλος σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή , όμως ο Κράνινξ απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Αποβολή για Βέλεθ

Οι παίκτες του Άρη προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ. Δεν το κατάφεραν, όμως και σαν να μη έφτανε αυτό., ο Άρης έμεινε και με παίκτη λιγότερο στο 64ο λεπτό. Ο Βέλεθ που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού πέταξε στο έδαφος τον Τζέιμς που έφευγε μόνος του προς τη μεγάλη περιοχή του Κουέστα και ο διαιτητής του έδειξε τη κόκκινη κάρτα. Ο Βάβαλης πέρασε στο παιχνίδι τον Δεληζήση και απέσυρε τον Μπάσα.

Καταστροφή με τρίτο γκολ

Ο προπονητής του Άρη σε μια απέλπιδα προσπάθεια πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Φετφατζίδη και Λάρσον και πέρασε στη κορυφή της επίθεσης τον Ντιγκινί. Ο Άρης όμως όχι μόνο δεν κατάφερε να αντιδράσει αλλά στο 88ο λεπτό δέχτηκε και τρίτο γκολ με δυνατό σουτ του Έλινσγκεν έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Μόλντε (Έρλινγκ Μόε): Κράνινξ, Χάραλντσεϊντ, Μπγιόρνμπακ, Γκάμπριελσεν, Χάουγκεν, Άουρσνες, Χουσέιν (75’ Ελινγκσεν), Χέσταντ (90+3’ Μόστρομ), Έικρεμ, Ομοϊουάνφο (85’ Κνούντσον), Τζέιμς. Άρης (Άκης Βάβαλης): Κουέστα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Μπάσα (68’ Δεληζήσης), Σάσα, Ματίγια, Τόνσο (74’ Φετφατζίδης), Ντιγκινί, Ιντέγε (81’ Λάρσον).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments