Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για αριστερό μπακ

ΠΑΟΚ: Σκέψεις για αριστερό μπακ
ΠΑΟΚ: Οι πρωταθλητές δεν έχουν εγκαταλείψει την σκέψη για την απόκτηση αριστερό.

ΠΑΟΚ: Οι “ασπρόμαυροι” έδωσαν μια μεγάλη μάχη κόντρα στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ολλανδική ομάδα έχει πάρει προβάδισμα μετά το 2-2, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει ζωντανές ελπίδες. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει στο μυαλό του μόνο το δεύτερο παιχνίδι με τους Ολλανδούς, ωστόσο την ίδια ώρα πρέπει να τρέξουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού.

Ωστόσο την ίδια ώρα υπάρχουν σκέψεις για ενίσχυση και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια κάλυψε τη θέση με μεγάλη επιτυχία την περασμένη σεζόν, αλλά ο σοβαρός τραυματισμός θα τον κρατήσει για μεγάλο διάστημα εκτός γηπέδων. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ έχει στο ρόστερ του μόνο τον Γιαννούλη που παίζει σε αυτή τη θέση. Τα παιχνίδια είναι πολλά και θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση με τον Βιεϊρίνια.

ΠΑΟΚ: Το σκέφτεται για αριστερό μπακ

Εκτός από τις συζητήσεις των Θεσσαλονικέων με τον Γκουστάβο Μπλάνκο, οι «ασπρόμαυροι» φέρονται να φέρνουν εκ νέου στο προσκήνιο το σενάριο της απόκτησης ενός αριστερού μπακ. Χρόνος μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και ίσως περάσουν εκ νέου από το μικροσκόπιο του Μάριο Μπράνκο και του Πορτογάλου προπονητή τα ονόματα των υποψήφιων στόχων.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ κινήθηκε «ζεστά» για την απόκτηση του Φάμπιο Κοεντράο, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε μετά τις συζητήσεις που είχε ο γνωστός Πορτογάλος μπακ με την Πόρτο που επίσης δεν προχώρησε στην απόκτησή του μετά τις αντιδράσεις των οπαδών της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments