Αθλητισμός

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τρία “όχι” σε προτάσεις

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Τρία “όχι” σε προτάσεις
Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ανυποχώρητος ο Νίκος Νταμπίζας που δεν πρόκειται να μπει σε συζητήσεις για παραχώρηση του νεαρού χαφ για ποσό μικρότερο του 1,5 εκατ. ευρώ.

Τάσος Χατζηγιοβάνης: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είναι από τα πιο καυτά ονόματα του καλοκαιριού με αρκετές ομάδες να κοιτάζουν με μεγάλο ενδιαφέρον την περίπτωσή του. Σύμφωνα με την LiveSport» ο Νίκος Νταμπίζας μάλιστα έχει απορρίψει μέχρι τώρα τρεις προτάσεις για τον νεαρό εξτρέμ κάνοντας σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο πως ο παίκτης δεν πωλείται αν δεν καλυφθούν οι απαιτήσεις της ομάδας που είναι τουλάχιστον στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Βάσει του δημοσιεύματος ομάδες από το Βέλγιο και την Ολλανδία είναι αυτές που έχουν στα ραντάρ τους τον 20χρονο άσο ο οποίος το επόμενο καλοκαίρι θα μείνει ελεύθερος και υπάρχει κίνδυνος να χαθεί ως ελεύθερος μιας και από τον Ιανουάριο θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ένα είναι το δεδομένο ότι οι επόμενες 10 ημέρες είναι καθοριστικές, μιας και θα κορυφωθούν οι διαπραγματεύσεις με τις ομάδες από τον μάνατζερ του παίκτη και φυσικά θα δούμε αν η πρόταση θα ικανοποιεί τους πράσινους. Αν δεν ικανοποιηθούν οικονομικά οι άνθρωποι του τριφυλλιού, ο παίκτης αναμένεται να συνεχίζει να αγωνίζεται με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Το ντεμπούτο του Μολό με τον Παναθηναϊκό

Το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Γιοάν Μολό κόντρα στο Κερατσίνι. Οι «πράσινοι» βρήκαν την ευκαιρία να παραμείνουν σε αγωνιστικό ρυθμό, αφού η σύνθεση αποτελούνταν από παίκτες που δεν ξεκίνησαν στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Το «τριφύλλι» επικράτησε με 6-0 στο προπονητικό κέντρο του Κορωπίου και η πρώτη «γεύση» από τον Γάλλο άφησε καλές εντυπώσεις έπειτα από τις δύο ασίστ που έδωσε. Ο Μολό «έσκαψε» την μπάλα πίσω από την πλάτη της αντίπαλης άμυνας και ο Θεοχάρης με ανάποδη κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο 8ο λεπτό.

Λίγο αργότερα (20′) ο Γάλλος σέντραρε συρτά από τα αριστερά και ο Καμπετσής από το ύψος του πέναλτι «έγραψε» το 2-0. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με δράστες τους Θεοχάρη και Βέργο. Ο πρώτος σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στην οριζόντια δοκό του αντίπαλου τερματοφύλακα και ο Βέργος την «έσπρωξε» σε κενή εστία.

Στο 59’ σημειώθηκε το 4-0 έπειτα από σέντρα του Εμμανουηλίδη από δεξιά και καρφωτή κεφαλιά του Κόναν. Στο 79’ ο Εμμανουηλίδης πάσαρε στην περιοχή στον Σέχου, αυτός γύρισε άμεσα στον Σερπέζη που με δυνατό σουτ πέτυχε το 5-0. Στο 87ο λεπτό η άμυνα του Κερατσινίου δεν βρήκε τον τρόπο να απομακρύνει και ο Σερπέζης πέτυχε το τελικό 6-0 με κοντινό πλασέ.

Στο τελευταίο πεντάλεπτο ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμού του Σέχου. Να σημειωθεί πως οι βασικοί του αγώνα στην Τουρκία έκαναν προπόνηση πριν την έναρξη του φιλικού με το Κερατσίνι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments