Lifestyle

Μάθιου Πέρι: Ο Τζάντλερ από τα “Φιλαράκια” πουλάει το παλάτι του

Μάθιου Πέρι: Ο Τζάντλερ από τα “Φιλαράκια” πουλάει το παλάτι του
Μάθιου Πέρι: Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Φιλαράκια" πήρε την απόφαση να πουλήσει το υπερπολυτελές σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Μάθιου Πέρι: Το πολυτελές διαμέρισμα του ηθοποιού Μάθιου Πέρι βγήκε προς πώληση και αποτελεί το πιο ακριβό προς πώληση ακίνητο στο Λος Άντζελες.Ο πρωταγωνιστής της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια» ζητάει 35 εκατ. δολάρια για το προσφάτως ανακαινισμένο «μέγαρο στον ουρανό».

Το διαμέρισμα των τεσσάρων υπνοδωματίων βρίσκεται στην κορυφή του συγκροτήματος κατοικιών Century City.Ο ηθοποιός αγόρασε το σπίτι το 2017 έναντι 20 εκατ. δολαρίων και τα δύο τελευταία χρόνια έκανε στο εσωτερικό του ολική ανακαίνιση.

Πολυτελή καθίσματα και χαλιά, φωτιστικά και μαρμάρινα γλυπτά, βελούδινα ανάκλινδρα έχουν τοποθετηθεί στο διαμέρισμα, ενώ σ’ έναν από τους διαδρόμους του σπιτιού αποτυπώνεται και η αγάπη που έχει ο Πέρι για τον Μπάτμαν καθώς έχει διακοσμηθεί με αναμνηστικά αγαλματάκια και αφίσες του ηπερήρωα. Ο ηθοποιός αποφάσισε να πωλήσει το σπίτι καθώς τον περισσότερο χρόνο του τον περνάει στη Νέα Υόρκη.

Οι φήμες για επιστροφή από τα “Φιλαράκια”

Η Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψε ότι όλοι οι συντελεστές της αμερικανικής δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια«, είναι έτοιμοι να επαναλάβουν τους ρόλους που τους έκαναν διάσημους σε όλο τον κόσμο. Η 50χρονη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο » The Ellen DeGeneres Show» και απάντησε στις φήμες ότι όσοι συμμετείχαν στην κωμική σειρά Friends είναι προετοιμασμένοι να επιστρέψουν για τελευταία φορά στο τηλεοπτικό πλατό.

Η κωμική τύπου sitcom σειρά ήταν παγκόσμια επιτυχία και προβλήθηκε από το NBC για 10 σεζόν, από το 1994 έως το 2004, κάνοντας γνωστούς όλους τους ηθοποιούς. Η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ντέιβιντ Σουίμερ, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Μάθιου Πέρι ήταν οι πρωταγωνιστές μαζί με την Τζένιφερ Άνιστον.

Η Τζένιφερ Άνιστον είπε ότι «όλα θα μπορούσαν να συμβούν» όταν ρωτήθηκε “ αν μία επανένωση είναι στα σχέδια”. Η ηθοποιός απαντώντας στις ερωτήσεις της παρουσιάστριας, Έλεν ΝτιΤζενέρις είπε: «Γιατί όχι;» Ξέρετε τι, επειδή , ακούστε, σας το είπα. Θα το έκανα … Τα κορίτσια θα το έκαναν και τα αγόρια θα το έκαναν. Είμαι σίγουρη. Ακούστε. Θα μπορούσε να συμβεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments