Αθλητισμός

Αμπέλ Φερέιρα: Ετοιμάζει εκπλήξεις για τη ρεβάνς με Άγιαξ

Αμπέλ Φερέιρα: Ετοιμάζει εκπλήξεις για τη ρεβάνς με Άγιαξ
Αμπέλ Φερέιρα: Αλλαγές ετοιμάζει ο προπονητής του ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει την πρόκριση κόντρα στον Άγιαξ.

Αμπέλ Φερέιρα: Με αλλαγές προσώπων και σχήματος αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία για τον επαναληπτικό αγώνα κόντρα στον Άγιαξ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θέλει οι ποδοσφαιριστές του να είναι πιο πιεστικοί, για να προβληματίσουν του παίκτες του Αίαντα

Στις επιλογές του Αμπέλ Φερέιρα φαίνεται πως βρίσκεται ο Κάρολ Σφιντέρσκι, ως επιθετικό δίδυμο με τον Τσούμπα Άκπομ. Στην περίπτωση αυτή, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα καθίσει στον πάγκο, με τον Δημήτρη Πέλκα να παίρνει τη θέση στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Με το σχήμα αυτό, ο Φερέιρα θέλει να άσκήσει μεγαλύτερη πίεση στο κέντρο της άμυνας του Αίαντα, όπου εμφανίστηκε πιο αδύναμος στο ματς της Τούμπας.

Αυτό που αποτελεί τον μεγάλο στόχο του ΠΑΟΚ είναι να καταφέρει να κρατήσει το «0» στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να προκαλέσει άγχος στους γηπεδούχους και να το εκμεταλλευτεί, για να πετύχει το γκολ που θα του δώσει την πρόκριση.

ΠΑΟΚ: Εισιτήρια για Άμστερνταμ και για τους οπαδούς του εξωτερικού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι από σήμερα Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τους κατοίκους του εξωτερικού που θέλουν να δώσουν το παρών στο Άμστερνταμ για τον επαναληπτικό αγώνα του Δικεφάλου με τον Άγιαξ την προσεχή Τρίτη (13/8). Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Παρασκευή (09.08, 17:00) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων στους κατοίκους εξωτερικού για τον επαναληπτικό αγώνα AFC AJAX – PAOK FC που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη [13.08, 20:30 (τοπική)] στο γήπεδο Johan Cruyff Arena μόνο μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας.

Τιμές εισιτηρίων ανά κατηγορία:

  • 25,00€ για τα εισιτήρια στα sectors 417 & 418, μέχρι εξαντλήσεως αυτών
  • 39,00€ για τα 1st category tickets στο sector 406, μέχρι εξαντλήσεως αυτών

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Το ηλεκτρονικό σύστημα θα «ανοίξει την Παρασκευή 9/8/2019 στις 17:00 και θα «κλείσει» τη Δευτέρα 12/8/2019 στις 19:00. Ο κάθε λογαριασμός έχει τη δυνατότητα να αγοράσει μόνο ένα εισιτήριο. Μετά την ολοκλήρωση της κράτησης, οι φίλαθλοι θα παραλάβουν ένα επιβεβαιωτικό email με επισυναπτόμενο pdf αρχείο στο οποίο θα αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες για την παραλαβή του κανονικού εισιτηρίου αγώνα με το οποίο θα εισέλθουν στο γήπεδο, καθώς το παραληφθέν pdf αρχείο είναι εισιτήριο ανταλλαγής και όχι το κανονικό εισιτήριο αγώνα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments