Αθλητισμός

Arsenal: Ανακοίνωσε Νταβίντ Λουίζ και Τίρνεϊ

Arsenal: Ανακοίνωσε Νταβίντ Λουίζ και Τίρνεϊ
Arsenal: Οι Κανονιέρηδες επισημοποίησαν την απόκτηση του Νταβίντ Λουίς και του Κίεραν Τίρνεϊ

Arsenal: Σημαντική μεταγραφική επιτυχία για τους Κανονιέρηδες που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βραζιλιάνου σέντερ μπακ, Νταβίντ Λουΐζ, από την Τσέλσι. Ο διεθνής Βραζιλιάνος αποτέλεσε μέλος των «μπλε» του Λονδίνου από το 2011, όπου και αγωνιζόταν μέχρι σήμερα, με εξαίρεση το διετές πέρασμά του από την Παρί Σεν Ζερμέν (2014-2016). Ο κύκλος του στην Τσέλσι όμως ολοκληρώθηκε, με τον 32χρονο να πιέζει για την αποχώρησή του.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι, με την προσθήκη του 32χρονου, θα ενισχύσει σημαντικά το κέντρο άμυνας, όπου υπήρχαν μόνο οι Σωκράτης, Μουστάφι, Χόλντινγκ και ο νεαρός Μαυροπάνος. Αντίθετα η πρώην ομάδα του θα μείνει με τους Ζουμά και Ρούντιγκερ στο κέντρο της άμυνας, «πονοκεφαλιάζοντας» τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Άρσεναλ είπε για την μεταγραφή: «Ο Νταβίντ έχει τεράστια εμπειρία και περιμένω με ανυπομονησία να δουλέψει μαζί μας. Είναι ένας παγκόσμιας κλάσης στόπερ και θα προσθέσει δύναμη στην αμυντική γραμμή της ομάδας μας».

Arsenal: Ανακοίνωσε Τίρνεϊ

Αίσιο τέλος είχε για την Άρσεναλ η υπόθεση του Κίεραν Τίρνεϊ, τον οποίο… κυνηγούσε για αρκετές εβδομάδες. Οι κανονιέρηδες κατάφεραν να φτάσουν σε συμφωνία με την Σέλτικ για 25 εκατ. λίρες, με τον 22χρονο αριστερό μπακ να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Arsenal: Στην Έβερτον ο Ιβόμπι

Λίγο πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στην Αγγλία, η Έβερτον βρήκε τον μέσο που έψαχνε στο πρόσωπο του Άλεξ Ιβόμπι. Η Άρσεναλ θα βάλει στα ταμεία της 35 εκατ. λίρες, που μαζί με τα μπόνους μπορούν να φτάσουν στις 40, ενώ ο 23χρονος διεθνής Νιγηριανός υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments