Αθλητισμός

Λάζαρος Λάμπρου: Στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού ο νεαρός

Λάζαρος Λάμπρου: Στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού ο νεαρός
Λάζαρος Λάμπρου: Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ομάδων από το εξωτερικό.

Λάζαρος Λάμπρου: Πριν από δυο χρόνια ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον νεαρό επιθετικό που είχε κάνει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Ηρακλή. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος να φορέσει τη φανέλα με τον “δικέφαλο”. Αρχικά δόθηκε δανεικός στον Πανιώνιο και πέρσι έκανε το μεγάλο βήμα με την μεταγραφή του στο εξωτερικό. Η Φορτούνα Σιτάρντ κινήθηκε γρήγορα και εξασφάλισε τις υπηρησίες του για έναν χρόνο.

Ο Λάμπρο έκανε πράγματα και θαύματα στην Ολλανδία. Μάλιστα, σε ένα πρωτάθλημα γεμάτο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κατάφερε να αναδεχθεί ταλέντο του μήνα. Τελείωσε την σεζόν στην Φορτούνα με 24 συμμετοχές με 7 γκολ/8ασίστ στο πρωτάθλημα και 3 στο Κύπελλο με 1 γκολ/2 ασίστ. Αυτές οι εμφανίσεις προκάλεσαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, αλλά ο παίκτης είναι δεμένος με τον ΠΑΟΚ.

Λάζαρος Λάμπρου: Δεν υπολογίζεται και κάνει “γκελ” σε πολλούς

Το φετινό καλοκαίρι ο Λάζαρος Λάμπρου επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και όλοι περίμεναν πως είναι έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία να καθιερωθεί. Ωστόσο έχει πάρει ελάχιστα λεπτά συμμετοχής στα φιλικά, ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου στο πρώτο παιχνίδι με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής του και η λύση του δανεισμού αποτελεί μονόδρομος.

Η επιτυχημένη παρουσία του νεαρού από την Eredivisie δεν περνάει απαρατήρητο και μάλιστα η πρώην ομάδα του παραμένει «ζεστή» στο ενδεχόμενο να τον εντάξει και πάλι στο δυναμικό της, όπως αναφέρεται στο «limburger.nl». Ωστόσο, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ οι πιθανότητες να τα καταφέρει δεν μοιάζουν να είναι πολλές. «Ο Λάμπρου προτιμάει τις άλλες ομάδες από τη Φορτούνα», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ. Παράλληλα, γίνεται λόγος για ενδιαφέρον από πλευράς Άλκμααρ, Χέρενφεϊν, Χέρακλες από την Ολλανδία, αλλά και της Κλαμπ Μπριζ από το Βέλγιο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments