Αθλητισμός

Μιγκέλ Καρντόσο: Ζήτησε εξτρέμ από την διοίκηση της ΑΕΚ

Μιγκέλ Καρντόσο: Ζήτησε εξτρέμ από την διοίκηση της ΑΕΚ
Μιγκέλ Καρντόσο: Ο τεχνικός της ΑΕΚ ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης στα άκρα.

Μιγκέλ Καρντόσο: Η ΑΕΚ έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για να πάρει την πρόκριση στα play off του Europa League. Μετά το διπλό στην Ρουμανία η “Ένωση” έχει κάνει άλμα για την επόμενη φάση. Κατά πάσα πιθανότητα ο επόμενος αντίπαλος θα είναι η ισχυρή Τράμπζονσπορ. Τα παιχνίδια με την Τουρκική ομάδα θα είναι πολύ πιο δύσκολα και ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την ομάδα.

Μπορεί να έχουν γίνει όλες οι βασικές κινήσεις, ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έκρυψε την επιθυμία του για περαιτέρω ενίσχυση. Όλοι περίμεναν η επόμενη μεταγραφή της ΑΕΚ να είναι στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν αποκλείεται αυτή να γίνει για τα άκρα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στο ρόστερ τους τον Ντανιέλε Βέρντε και τους Χρήστο Αλμπάνη, Μίλος Ντέλετιτς. Τουλάχιστον αυτοί είναι οι παίκτες που η κανονική τους θέση είναι εξτρέμ.

Μιγκέλ Καρντόσο: Φέρνει εξτρέμ

Εδώ και καιρό είναι γνωστό πως ο Μίλος Ντέλετιτς δεν έχει πείσει τον προπονητή του. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως τον άφησε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας την τελευταία στιγμή για να πάρει στη θέση του τον Ντέναντ Κρίστισιτς. Το πιθανότερο σενάριο για τον Σέρβο ακραίο είναι να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα της Super League 1. Στην περίπτωση του Χρήστου Αλμπάνη τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο υπολόγιζε στον Έλληνα εξτρέμ ωστόσο κάποιοι τραυματισμοί τον πήγαν πίσω. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πορτογάλος τεχνικός δεν είναι τόσο ψημένος για την περίπτωση του. Αυτό δημιουργεί κενό στα άκρα της επίθεσης καθώς ο μοναδικός καθαρός εξτρέμ θα μείνει ο Βέρντε. Φυσικά η ΑΕΚ δεν μπορεί να βγάλει μια σεζόν πρωταθλητισμού με έναν ακραίο επιθετικό και ο κόουτς της περιμένει ενίσχυση από την διοίκηση.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες το όνομα του Λούκας Μπογιέ έπαιξε έντονα στο ρεπορτάζ. Μπορεί ο Αργεντινός να κατέληξε τελικά στην Ρέντινγκ, αλλά αυτό φαναιρώνει ότι οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ανοιχτά τα ραντάρ τους για εξτρέμ. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης που θα έρθει θα είναι περισσότερο συμπληρωματική λύση. Αυτό σημαίνει ότι η ΑΕΚ δεν χρειάζεται να βιαστεί για να βρει τον κατάλληλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments