Αθλητισμός

Superleague: Φαβορί για το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Μικρή διαφορά με Ολυμπιακό

Superleague: Φαβορί για το νέο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ – Μικρή διαφορά με Ολυμπιακό
Superleague: Φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τις στοιχηματικές αποδόσεις.

Superleague: Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κατακτήσει την κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας το πρωτάθλημα Ελλάδος αήττητος. Μπορεί η φυγή του Ραζβάν Λουτσέσκου να επηρέασε τον Δικέφαλο του Βορρά, αλλά με την εμφάνιση κόντρα στον Άγιαξ απέδειξε ότι η νέα εποχή με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο μπορεί να είναι το ίδιο επιτυχημένη,

Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί σύμφωνα με τους μπουκ με αποδόσεις που κυμαίνονται γύρω στο 2,10, αλλά με πολύ μικρή απόσταση από τον Ολυμπιακό, στον οποίο δίνουν 2,20. Οι ερυθρόλευκοι κινήθηκαν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς θέλουν να επιστρέψουν μετά από δύο χρόνια στην κορυφή της Ελλάδας. Όπως τόνισαν αρκετοί ερυθρόλευκοι κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ο πρωταρχικός στόχος είναι η κατάκτηση της Superleague.

Ο Πέδρο Μάρτινς πλέον γνωρίζει καλύτερα το Ελληνικό πρωτάθλημα και θέλει να αποδείξει ότι ο Ολυμπιακός έπραξε σωστά, κρατώντας τον στον πάγκο της ομάδας για τη σεζόν 2019-2020.

Πολύ πιο πίσω από τον Ολυμπιακό βρίσκεται η ΑΕΚ. Η Ένωση, σύμφωνα με τους μπουκ των στοιχηματικών, είναι ξεκάθαρα το αουτσάιντερ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με απόδοση που κυμαίνεται στο 10,00. Βέβαια το 2017-2018 όταν η ΑΕΚ κατέκτησε τον τίτλο, το καλοκαίρι δινόταν στοιχηματικά ως τέταρτο φαβορί, μετά τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό κατά σειρά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο τίτλος θα είναι πορτογαλική υπόθεση, καθώς και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ έχουν προπονητές από τη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Εκτός και αν υπάρξει κάποια τρομερή ανατροπή που θα θυμίσει την περίπτωση της Λέστερ, αν και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο φαντάζει εντελώς απίθανο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments