Ελλάδα

Λαμία: Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός που προκάλεσε τον θάνατο του 14χρονου

Λαμία: Αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός που προκάλεσε τον θάνατο του 14χρονου
Λαμία: Ο 44χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα Λαμία και αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του. Σε ένα μήνα τα αποτελέσματα του αλκοτέστ.

Λαμία: Στον εισαγγελέα Λαμίας οδηγήθηκε σήμερα το απόγευμα ο 44χρονος οδηγός που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο που σόκαρε τη Φθιώτιδα και οδήγησε στον θάνατο έναν 14χρονο αγόρι. Ο 44χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες βράδυ μετά τη θανατηφόρα παράσυρση στον Καραβόμυλο, αφέθηκε ελεύθερος και σε βάρος του θα σχηματισθεί δικογραφία, αφού βγουν και τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Όπως ανέφερε η δικηγόρος του, τα επίσημα αποτέλεσμα του αλκοτέστ θα ανακοινωθούν σε διάστημα ενός μήνα, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το τροχαίο και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια. Ποτέ δεν ήθελε να προκαλέσει τόσο βαθύ πόνο τόσο την οικογένεια του άτυχου παιδιού όσο και στη δική του οικογένεια…», είπε η δικηγόρος του 44χρονου στο Star Κεντρικής Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως η κηδεία του άτυχου παιδιού θα γίνει αύριο Σάββατο στις 17:00 στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στη Λαμία.

Λαμία: Οι κάτοικοι περίμεναν ένα τέτοιο τροχαίο στον Καραβόμυλο

Σε κατάσταση σοκ είναι τόσο οι κάτοικοι της περιοχής του Καραβόμυλου στη Φθιώτιδα, όσο και ολόκληρη η Ελλάδα με τον τραγικό χαμό του 14χρονου παιδιού χθες το βράδυ, στο δρόμο Αχινός-Καραβόμυλος, ακριβώς πάνω από την παλαιά εθνική οδό Λαμίας-Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι τα τρία παιδιά είχαν βγει για βόλτα με τα ποδήλατα του στην περιοχή όταν ξαφνικά ο 44χρονος οδηγός , ο οποίος κινούνταν στο ίδιο ρεύμα, έπεσε πάνω τους.

Ο ίδιος αν και αρχικά έκανε ελιγμό για να αποφύγει το πρώτο ποδήλατο, όμως έχασε τον έλεγχο και έπεσε με σφοδρότητα πάνω στο δεύτερο ποδήλατο, ενώ χτύπησε και το τρίτο. Το ένα από τα δίδυμα, τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα επείγοντα περιστατικά του νοσοκομείου Λαμίας, όπου εργάζεται ως γιατρός ο πατέρας του. Ωστόσο, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των γιατρών, ο 14χρονος, υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του. Ελαφρύτερα έχουν τραυματιστεί ο δίδυμος αδερφός του άτυχου 14χρονου και ο φίλος τους, που επίσης μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως ανέφεραν οι πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας του άτυχου παιδιού βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε άμεσα, ενώ εκείνη την ώρα εφημέρευε στο Νοσοκομείο Λαμίας και η μητέρα του παιδιού, η οποία είναι μικροβιολόγος. Οι κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για ένα πολύ επικίνδυνο δρόμο, αφού στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός, αλλά ούτε και πεζοδρόμια, ενώ πολλοί είναι αυτοί που οδηγούν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, μετατρέποντας το δρόμο κυριολεκτικά σε «σφαγείο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments