Αθλητισμός

Μόρτεν Θόρσμπι: Οι Ιταλοί τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ

Μόρτεν Θόρσμπι: Οι Ιταλοί τον στέλνουν στον ΠΑΟΚ
Μόρτεν Θόρσμπι: Σύμφωνα με Ιταλικά ΜΜΕ ο ΠΑΟΚ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για τον Νορβηγό χαφ της Σαμπντόρια.

Μόρτεν Θόρσμπι: Ο ΠΑΟΚ έχει να δώσει άλλη μια μεγάλη μάχη κόντρα στον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μπορεί το διακύβευμα να είναι μεγάλο, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας πρέπει να τρέξουν παράλληλα και τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ζητήσει την απόκτηση ενός επιθετικού, ενώ υπάρχει σκέψη για ενίσχυση σε δυο ακόμα θέσεις. Αυτή του αριστερού μπακ, αλλά και του κεντρικού χαφ.

Τον τελευταίο καιρό αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στους “ασπρόμαυρους”. Κάποιοι από αυτούς είναι ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται να γίνει πρόταση αν αποφασιστεί τελικά να αποκτηθεί άλλος ένας παίκτης για το χώρο του κέντρου. Ένας από τους παίκτες που φέρεται να αρέσει στους ανθρώπους των πρωταθλητών είναι ο Μόρτεν Θόρσμπι που αγωνίζεται στην Ιταλία με την φανέλα της Σαμπντόρια.

Μόρτεν Θόρσμπι: Ένας Νορβηγός για τον ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της sampdorianews, ο Δικέφαλος θέλει ενίσχυση στη μεσαία του γραμμή και κοιτάζει τον Νορβηγό μέσο της Σαμπντόρια.Κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση αφού ο 23χρονος μέσος πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ιταλίας την 1η Ιουλίου του 2019. Πέρυσι αγωνιζόταν με τα χρώματα της Χέρενφεεν, όπου έκανε μια εξαιρετική χρονιά σημειώνοντας 23 συμμετοχές, πέντε γκολ και τρεις ασίστ.

Who is Who

  • Πλήρες Όνομα: Μόρτεν Θόρσμπι
  • Ημερ. Γέννησης: 5/5/1996
  • Τόπος Γέννησης: Όσλο
  • Θέση: Κεντρικός μέσος
  • Εθνικότητα: Νορβηγία
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments