Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μία ανάσα από το OPEN

ΠΑΟΚ: Μία ανάσα από το OPEN
ΠΑΟΚ: Οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Open Tv, το οποίο ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

ΠΑΟΚ: Οι νταμπλούχοι Ελλάδος εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς τηλεοπτική στέγη, καθώς δεν βρήκαν ικανοποιητικές προσφορές ούτε από την ΕΡΤ ούτε από την NOVA. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Forza», οι Θεσσαλονικείς φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Open Tv, το οποίο ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη.

Ίσως ρόλο στην απόφαση αυτή να έπαιξε και το γεγονός ότι η μετάδοση του πρώτου αγώνα με τον Άγιαξ στην Τούμπα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ο οποίος σημείωσε μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 36,6%.

Μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη πληροφορία θα επιβεβαιωθεί ή θα προκύψει την τελευταία στιγμή κάποια πρόταση από τη Δημόσια Τηλεόρασή ή κάποιο από τα δύο συνδρομητικά κανάλια.

ΠΑΟΚ: Τεστ για το VAR στην Τούμπα

Σε ένα οικογενειακό φιλικό δύο τμημάτων των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ, των ομάδων Νέων Κ19 και Κ17, έγινε την Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019 στην Τούμπα ένα πρώτο τεστ για το VAR (Video Asistant Referee), το οποίο θα μπει από τη νέα σεζόν στη ζωή μας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το τεστ έγινε για να επιθεωρηθεί ο βαθμός ετοιμότητας στον οποίο βρίσκεται ο νεοσύστατος μηχανισμός.

Ο επικεφαλής στο σύστημα του Video Assistant Referee από την ΚΕΔ, Μιχάλης Κουκουλάκης, σε συνεργασία με τους διαιτητές από τη Βόρεια Ελλάδα που διεύθυναν την αναμέτρηση είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε συνθήκες αγώνα τη νέα τεχνολογία που ξεκινά από πειραματικό στάδιο τεστάροντας το βανάκι του VAR, για να διαπιστωθεί σε ποια φάση βρίσκεται ώστε να εισαχθεί κανονικά σε όλα τα γήπεδα της νέας Super League.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments