Ελλάδα

Πόρτο Χέλι: Παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους

Πόρτο Χέλι: Παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο ο 44χρονος χειριστής του ταχύπλοου σκάφους
Πόρτο Χέλι: Συνοδεία δικηγόρου παρουσιάστηκε στο λιμεναρχείο ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του φουσκωτού.

Πόρτο Χέλι: Συνελήφθη ο 44χρονος Γάλλος χειριστής του φουσκωτού για την ναυτική τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Σπέτσες και Πόρτο Χέλι και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο δύο ανδρών και τον σοβαρό τραυματισμό μίας γυναίκας. Ο χειριστής του σκάφους μετά το συμβάν εξαφανίστηκε και το Λιμενικό ξεκίνησε να τον αναζητά στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Ωστόσο στις 10:00 πέρασε αυτοβούλως το κατώφλι του λιμεναρχείου συνοδευόμενος από δικηγόρο. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο κέντρο υγείας Κρανιδίου, προκειμένου να υποβληθεί σε εξέταση αίματος ώστε να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει αλκοόλ. Έπειτα επέστρεψε στο λιμεναρχείο προκειμένου να δώσει κατάθεση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του ότι τραυματίστηκε προσπαθώντας να βοηθήσει σε απεγκλωβισμό μετά τη σφοδρή σύγκρουση και για αυτό δεν εμφανίστηκε. Ακόμη, υποστήριξε ότι το αλιευτικό που εμβόλισε δεν είχε φώτα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Óýãêñïõóç ôá÷ýðëïïõ ìå áëéåõôéêü óêÜöïò áñãÜ ÷èÝò ôï âñÜäõ óôçí ðåñéï÷Þ èõíß óôï Ðüñôï ×Ýëé Áñãïëßäáò.Äõï íåêñïß áðü ôçí âýèéóç ôïõ áëéåõôéêïý êáé ìéá ãõíáßêá óïâáñÜ ôñáõìáôéóìÝíç, ÓÜââáôï 10 Áõãïýóôïõ 2019 (EUROKINISSI/ÂÁÓÉËÇÓ ÐÁÐÁÄÏÐÏÕËÏÓ)

Σύμφωνα με μαρτυρίες το ταχύπλοο σκάφος, στο οποίο επέβαιναν δέκα Γάλλοι τουρίστες που είναι καλά στην υγεία τους (2 άνδρες, 3 γυναίκες και 5 παιδιά), έκοψε κυριολεκτικά στη μέση το μικρό αλιευτικό με αποτέλεσμα αυτό να βυθιστεί και να ανασυρθούν οι σοροί των δύο ανδρών αλλά και μία γυναίκα τραυματισμένη που λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νίκαιας. Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δύο άνδρες που επέβαιναν στο ξύλινο σκάφος βρήκαν ακαριαίο θάνατο.

Με τη βοήθεια σόναρ αλλά και στελεχών της μονάδας υποβρυχίων αποστολών οι έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν αγνοούμενου που μπορεί να επέβαινε στο μικρό σκάφος που βυθίστηκε.

Οι τουρίστες διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Χέλι και είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τουρίστες διέμεναν σε βίλα στο Πόρτο Χέλι και το βράδυ της Παρασκευής είχαν βγει για φαγητό στις Σπέτσες. Στην σπετσιώτικη ταβέρνα, σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, οι έξι ενήλικες είχαν καταναλώσει τουλάχιστον δύο μπουκάλια κρασί. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι χειρίστρια του φουσκωτού ήταν μία γυναίκα αλλά η ίδια το αρνήθηκε. Έπειτα από αλκοτεστ η γυναίκα βρέθηκε λίγο πιο πάνω από το επιτρεπόμενο όριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments