Τεχνολογία

Instagram: Μέχρι πόσους λογαριασμούς μπορείς να ακολουθείς

Instagram: Μέχρι πόσους λογαριασμούς μπορείς να ακολουθείς
Instagram: Το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο αλλάζει και κάνει αυστηρότερους του κανόνες του.

Το Instagram κατά χρονικές περιόδους προχωρά σε αλλαγές, ώστε να βελτιώσει τις υπηρεσίες του και να τις κάνει πιο εύχρηστες για τα μέλη του. Πλέον το  οι κανόνες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου γίνονται αυστηρότεροι. Οι χρήστες θα πρέπει να διαβάσουν και να ακολουθούν τους κανόνες.

Σε διαφορετική περίπτωση θα δουν τους λογαριασμούς τους να μπλοκάρονται. Προσωρινά στην αρχή με περιορισμούς, αλλά αν συνεχίζουν τις παραβιάσεις μπορεί να έρθει και ο οριστικός αποκλεισμός του λοαγαριασμού. Οι περισσότεροι χρήστες δεν γνωρίζουν ότι κανόνας μέχρι και πόσα like μπορείς να κάνεις ημερησίως.

Όλα αυτά αναγράφονται στους κανόνες του Instagram. Σύμφωνα με τους κανόνες λοιπόν, ο κάθε λογαριασμός δικαιούται να ακολουθεί 7500 λογαριασμούς, και όταν τους ξεπεράσεις θα λάβεις ένα μήνυμα που θα γράφει error. Περιορισμοί υπάρχουν και πόσους μπορείς να ακολουθήσεις ημερησίως, ενώ και στα πόσα like μπορείς πατήσεις σε μια ώρα. Πάνω από 60 like σε μια ώρα και θα σε προειδοποιήσει το Instagram και πρέπει να τα περιορίσεις.

Instagram: Γιατί εξοργίστηκαν οι χρήστες του  με αυτήν τη φωτογραφία

Δεν είναι λίγες οι φορές που φωτογραφίες από αεροπλάνα έχουν γίνει viral. Κάποιοι που απλώνουν τα πόδια τους στις θέσεις των μπροστινών τους έχουν γίνει πολλές φορές θέμα συζήτησης. Ωστόσο αυτή τη φορά πρόκειται για μια διαφορετική περίπτωση. Δυο ταξιδιώτες που προφανώς είχαν να διανύσουν ένα μεγάλο ταξίδι θέλησαν να ξεκουραστούν. Στις θέσεις του αεροπλάνου δεν είναι εύκολο και εκείνοι βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο για να βολευτούν.

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στην σελίδα του Instagram «Passenger Shaming» αποκάλυψε νέες ιδέες για το πώς θα μπορούσαν να πάρουν οι επιβάτες έναν υπνάκο. Στη φωτογραφία, ένας άνδρας με σορτς είναι ξαπλωμένος πάνω σε δύο θέσεις, ενώ από κάτω του κοιμάται μία γυναίκα στο πάτωμα.

Πολλές και διαφορετικές οι αντιδράσεις

Αρκετός κόσμος αντέδρασε στην όψη αυτής της φωτογραφίας. Κάποιοι μίλησαν για το αν είναι καλό για την υγιεινή των άλλων επιβατών να κυκλοφορούν ξυπόλητοι, ενώ κάποιοι στάθηκαν στο γεγονός πως ο άντρας του ζευγαριού άφησε την κοπέλα του στο πάτωμα.

«Ως επικεφαλής πληρώματος καμπίνας σας λέω: Για τον Θεό, μην πατάτε, επαναλαμβάνω μην πατάτε, με γυμνά πόδια στο πάτωμα του αεροσκάφους και ακόμα περισσότερο μην διανοηθείτε να ξαπλώσετε πάνω αν αγαπάτε τον εαυτό σας», έγραψε ένας χρήστης.  «Ρατσιστής. Μαύρη κοπέλα κοιμάται στο πάτωμα. Ο λευκός άνδρας πάνω στα καθίσματα», σχολίασε άλλος χρήστης, αναφερόμενος στο χρώμα του δέρματος της γυναίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments