Πολιτική

Αλέξης Τσίπρας: Απίθανη ατάκα σε Μητσοτάκη για διοικητή ΕΥΠ – «Κιθαρίστας ή ντράμερ;» (vid)

Αλέξης Τσίπρας: Απίθανη ατάκα σε Μητσοτάκη για διοικητή ΕΥΠ – «Κιθαρίστας ή ντράμερ;» (vid)
Αλέξης Τσίπρας: Συνεχίστηκε η αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευση, αυτή τη φορά για τον νέο διοικητή της ΕΥΠ.

Αλέξης Τσίπρας: Τον διορισμό του Παναγιώτη Κοντολέοντα ως διοικητή της ΕΥΠ σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Ολομέλεια. «Τελικά θα μείνει ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Μητσοτάκη; Προχθές στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΥΠ, έκαναν την εξής λαθροχειρία: διέγραψαν το όνομα και το βιογραφικό του προηγούμενου διοικητή της ΕΥΠ του κ. Ρουμπάτη. Μόλις το ανακάλυψαν τα ΜΜΕ το επανέφεραν. Ίσως το έκαναν αυτό, διότι η σύγκριση των δύο βιογραφικών θα ήταν πραγματικά μια σύγκριση που θα δημιουργούσε τεράστια ερωτήματα για την επιλογή σας», είπε ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό.

Και συνέχισε λέγοντας: «ο κ. Ρουμπάτης -μιας και τον αναφέρατε προχθές ως έναν απλό δημοσιογράφο- πρέπει να σας πω ότι σπούδασε στις ΗΠΑ Ψυχολογία, Πολιτικές Επιστήμες, Διεθνείς Σχέσεις και είναι διδάκτωρ στη Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον. Ο δικός σας τι ακριβώς είναι; Σεκιουριτάς! Αυτή είναι η επιλογή των «αρίστων» που θα έκανε η νέα κυβέρνηση. Και όταν σας είπαμε προχθές ότι είναι ασύμβατο με τον νόμο, διότι πρέπει να έχει αναγνωρισμένο πτυχίο ισότιμο με των ελληνικών πανεπιστημίων, δεν είπατε τίποτα. Και όταν σας είπα ότι ο ΔΟΑΤΑΠ αναγνωρίζει μόνο το τμήμα των Μουσικών Σπουδών, πάλι δεν απαντήσατε. Σας ρωτώ, τελικά, ο εκλεκτός σας τι ακριβώς είναι; Κιθαρίστας ή ντράμερ κ. Μητσοτάκη;».

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments