Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Στη Θεσσαλονίκη ομάδα για τον Αιγύπτιο

Αμρ Ουάρντα: Στη Θεσσαλονίκη ομάδα για τον Αιγύπτιο
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος χαφ δεν είναι στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα και προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Αμρ Ουάρντα: Μπορεί ο έμπειρος Αιγύπτιος εξτρέμ να αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στην Ελλάδα, αλλά με τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδων έχει αποδείξει ότι δεν διαθέτει την απαραίτητη σοβαρότητα για να κάνει καριέρα. Στα χρόνια που ανήκει στον ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει δεκάδες πειθαρχικά παραπτώματα με αποτέλεσμα να δοθεί δυο φορές δανεικός στον Ατρόμητο.

Ο Αιγύπτιος χαφ δεν είναι στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα και προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία. Όμως αυτό δεν έχει δείξει να επηρεάζει τον Ουάρντοα, ο οποίος δεν απογοητεύεται που δεν βρίσκει ομάδα για να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ καθώς φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά, που του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020. Αυτό σημαίνει ότι σε έξι μήνες από τώρα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Τις προηγούμενες ημέρες για τον Αιγύπτιο ενδιαφέρθηκαν μία ομάδα από την Κύπρο και η Pyramids FC. Ο ατζέντης του Αμρ Ουάρντα, είχε επαφές με τους παράγοντες της αιγυπτιακής ομάδας και πρότεινε την πελάτη του, για αγορά από τον ΠΑΟΚ. Οι παράγοντες του αιγυπτιακού συλλόγου θεώρησαν το ποσό που απαιτείται μεγάλο και δεν δέχθηκαν αυτή την πρόταση. Ωστόσο, οι επαφές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται να προχωρήσει η προοπτική δανεισμού του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα «Metrosport»,  άνθρωπος που εκπροσωπεί ομάδα του εξωτερικού έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για να συλλέξει πληροφορίες για τον παίκτη, τόσο αγωνιστικού περιεχομένου, όσο και για την ζωή του και πιθανόν αν του δοθεί το τελικό OK να προχωρήσει την υπόθεση με στόχο να την κλείσει οριστικά.

ΠΑΟΚ: Πρώτα Άγιαξ και μετά μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις και θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί τόσο αριστερό μπακ όσο και επιθετικός, ενώ ανάλογα με την εμφάνιση της ομάδας στην Ολλανδία δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανάγκη για ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Ο «Δικέφαλος» έχει προχωρήσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα του Μπράνκο. Ωστόσο εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τον αγώνα της Τρίτης στο Άμστερνταμ.

Στο θέμα του σέντερ φορ υπάρχει πάντα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας ο Φελίπε Καϊσέδο.Ο επιθετικός από τον Ισημερινό έχει πολλές συμπάθειες μέσα στον ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο έμπειρος σέντερ φορ έχει συμβόλαιο με την Λάτσιο που δεν θα πει έτσι εύκολα το ναι.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι θα πρέπει να τα βρουν με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Κλαούντιο Λοτίτο. Ο Ιταλός παράγοντας είναι γνωστός για την σκληρή του στάση στις μεταγραφικές υποθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments