Αθλητισμός

Arsenal: Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Κανονιέρηδες – 1-0 τη Νιούκαστλ

Arsenal: Νικηφόρα πρεμιέρα για τους Κανονιέρηδες – 1-0 τη Νιούκαστλ
Arsenal: Ξεκίνημα με το δεξί για την ομάδα του Ουνάι Έμερι με πανέμορφο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ.

Arsenal: Ο Ομπαμεγιάνγκ ξεκίνησε τις κανονιές με το καλημέρα και οδήγησε την Άρσεναλ στην πρώτη της νίκη στην φετινή Premier League με 1-0 επί της Νιούκαστλ. Ο περσινός πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος (με 22 γκολ μαζί με Μανέ και Σαλάχ) ήταν αυτός που με άψογο τελείωμα έδωσε το παρθενικό τρίποντο για την ομάδα του Ουνάι Έμερι στη σεζόν.

Όσον αφορά στο ματς, σίγουρα δεν είναι από αυτά θα μείνουν για πολύ στην μνήμη μιας και είχε λιγοστές φάσεις αλλά και καταρρακτώδη βροχή. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς, ανήκει στους γηπεδούχους που στο 20′ είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Σέλβι. Έξι λεπτά μετά απείλησε ξανά η ομάδα του Στιβ Μπρους όταν ο Ζοέλιντον μετά από όμορφη προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά ο Λένο απέκρουσε. Η πρώτη καλή φάση για την Άρσεναλ ήρθε στο 31′ με το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ να το βγάζει ο Ντουμπράβκα και αυτά ήταν όλα κι όλα για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ σκόραρε με την πρώτη ευκαιρία. Στο 58′ ο Μέιτλαντ Νάιλς έκανε το κλέψιμο στο κέντρο, κουβάλησε την μπάλα και έδωσε όμορφη ασίστ για τον Ομπαμεγιάνγκ που με υποδειγματικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των Λονδρέζων. Μέχρι το τέλος του ματς το μόνο αξιοσημείωτο ήταν ένα σουτ του Ζοέλιντον που έφυγε αρκετά έξω για τους γηπεδούχους με την Άρσεναλ να ξεκινάει με το δεξί το πρωτάθλημα.

Για τους νικητές βασικός ήταν ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ενώ ο Νταβίντ Λουίζ έμεινε στον πάγκο και δεν αγωνίστηκε καθόλου.

Νιούκαστλ (Στιβ Μπρους): Ντουμπράβκα, Σαρ, Λασέλς, Ντουμέτ, Μανκίγιο, Σέλβεϊ (64’ Βίλεμς), Χέιντεν, Λόνγκσταφ (67’ Σαν Μαξιμέν), Ρίτσι, Αλμιρόν, Ζοέλιντον

Άρσεναλ (Ουνάι Έμερι): Λένο, Μέιτλαντ – Νάιλς, Τσέιμπερς, Παπασταθόπουλος, Μονρεάλ, Γκεντουζί, Τζάκα, Μχιταριάν (84’ Μαρτινέλι), Γουίλοκ (64’ Θεμπάγιος), Νέλσον (71’ Πέπε), Ομπαμεγιάνγκ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας της Premier League:

  • Λίβερπουλ – Νόριτς 4-1
  • Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι 0-5
  • Μπόρνμουθ – Σέφιλντ Γ. 1-1
  • Μπέρνλι – Σαουθάμπτον 3-0
  • Κρίσταλ Πάλας – Εβερτον 0-0
  • Γουότφορντ – Μπράιτον 0-3
  • Τότεναμ – Αστον Βίλα 3-1
  • Λέστερ – Γουλβς 0-0
  • Νιούκαστλ-Αρσεναλ 0-1
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 4-0

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments