Αθλητισμός

Πανιώνιος: Αναμένονται εξελίξεις για τις τελευταίες προσθήκες

Πανιώνιος: Αναμένονται εξελίξεις για τις τελευταίες προσθήκες
Πανιώνιος: Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα όλες τις μεταγραφικές υποθέσεις για την ενίσχυση της.

Πανιώνιος: Τα τελευταία χρόνια η ομάδα της Πλατείας είχε καταφέρει με χαμηλό μπάτζεντ να φτιάχνει αξιόμαχες ομάδες. Παράλληλα, ανέδειξε πολλούς ποδοσφαιριστές που έφεραν στο ταμείο αρκετά χρήματα. Για καιρό ο Πανιώνιος έδειχνε να έχει μπει σε μια τάξη. Ωστόσο το φετινό καλοκαίρι τον πάει αρκετά χρόνια πίσω. Οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να μπουν στη ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη τους στην εφορία και σε ταμεία και πλέον έχουν το δικαίωμα απόκτησης ενός ποδοσφαιριστή (Έλληνα ή ξένου) άνω των 23 ετών και απεριόριστο αριθμό Ελλήνων κάτω των 23 ετών.

Εκτός από τον μεταγραφικό περιορισμό, ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τη σεζόν με -6, όπως είχε γίνει πέρσι με την περίπτωση του Παναθηναϊκού. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας δεν το έβαλαν κάτω και προχώρησαν σε μια σειρά από κινήσεις που δυναμώνουν το ρόστερ της ομάδας,πάντα με τα δεδομένα που υπάρχουν. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα που υπάρχουν.

Πανιώνιος: Κλείνει τις υποθέσεις του

Την προσεχή εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις για τις τελευταίες προσθήκες του Πανιωνίου. Μεθαύριο αναμένεται να επισημοποιηθεί η απόκτηση του Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό, ενώ θα γίνει μία ακόμα επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Γιάννη Μασούρα. Στην αναμονή βρίσκονται οι «κυανέρυθροι» και για τον Ανδρούτσο, μια και θα τον αποκτήσουν αν οι Πειραιώτες πάρουν άλλον παίκτη στη θέση του

Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές του, αλλά πιστεύουν ότι χρειάζεται παιχνίδια στα πόδια του για να μπορέσει να σταθεί στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Το σίγουρο είναι ότι στον Πανιώνιο θα πάρει πολλά περισσότερα παιχνίδια από αυτά που θα είχε με την πράσινη φανέλα αν παρέμενε τη νέα σεζόν στο ρόστερ. Αυτό φάνηκε και από τα φιλικά παιχνίδια στην προετοιμασία της ομάδας, όπου δεν πήρε το χρόνο που θα μπορούσε για ν’ αλλάξει την απόφαση του κόουτς και να παλέψει για τη θέση του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments