Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές μετά τον Άγιαξ

ΠΑΟΚ: Μεταγραφές μετά τον Άγιαξ
ΠΑΟΚ: Οι μεταγραφικές κινήσεις των πρωταθλητών παίρνουν παράταση για μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ.

ΠΑΟΚ: Ο πρωταθλητής πάλεψε σκληρά κόντρα στον Άγιαξ, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Το 2-2 του πρώτου αγώνα δίνει προβάδισμα στην Ολλανδική ομάδα, ωστόσο δεν απαγορεύει στον ΠΑΟΚ να κάνει όνειρα για την μεγάλη ανατροπή. Οι “ασπρόμαυροι” θα τα δώσουν όλα στη ρεβάνς για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα για να μπουν πρώτη φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που έρχεται. Το ίδιο ισχύει και για όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ. Οι μεταγραφικές κινήσεις έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα και οι εξελίξεις μετατίθενται για μετά το ματς με τους Ολλανδούς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν ο “δικέφαλος” περάσει στην επόμενη φάση θα έχει άλλη άνεση στο να προσεγγίσει ποδοσφαιριστές.

ΠΑΟΚ: Πρώτα Άγιαξ και μετά μεταγραφές

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει αφήσει τις μεταγραφικές του αναζητήσεις και θεωρείται δεδομένο πως θα αποκτηθεί τόσο αριστερό μπακ όσο και επιθετικός, ενώ ανάλογα με την εμφάνιση της ομάδας στην Ολλανδία δεν αποκλείεται να υπάρξει και ανάγκη για ενίσχυση σε άλλες θέσεις. Ο «Δικέφαλος» έχει προχωρήσει αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα του Μπράνκο. Ωστόσο εξελίξεις θα υπάρξουν μετά τον αγώνα της Τρίτης στο Άμστερνταμ.

Στο θέμα του σέντερ φορ υπάρχει πάντα στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας ο Φελίπε Καϊσέδο.Ο επιθετικός από τον Ισημερινό έχει πολλές συμπάθειες μέσα στον ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι. Ο έμπειρος σέντερ φορ έχει συμβόλαιο με την Λάτσιο που δεν θα πει έτσι εύκολα το ναι.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ γνωρίζουν ότι θα πρέπει να τα βρουν με τον πρόεδρο των Ρωμαίων, Κλαούντιο Λοτίτο. Ο Ιταλός παράγοντας είναι γνωστός για την σκληρή του στάση στις μεταγραφικές υποθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments