Αθλητισμός

Ματέο Γκαρσία: Το πλάνο του Ολυμπιακού για απόκτησή του

Ματέο Γκαρσία: Το πλάνο του Ολυμπιακού για απόκτησή του
Ματέο Γκαρσία: Ο Αργεντινός επιθετικός μπορεί να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» τον προσεχή Ιανουάριο χωρίς να έχει λόγο η Λας Πάλμας

Ματέο Γκαρσία: Η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού συνεχίζει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος προσέγγισε τη Λας Πάλμας για την απόκτησή του.  Οι διαπραγματεύσεις, βέβαια, δε θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολες με την ισπανική ομάδα, η διοίκηση της οποίας πάντοτε διατηρεί σκληρή στάση, αλλά σύμφωνα με το «Sportime» η μεταγραφή δεν είναι αναγκαίο να κλείσει τώρα.

Ο παίκτης, μάλιστα, είναι ενήμερος, ότι μπορεί να υπογράψει με τους «ερυθρόλευκους» τον προσεχή Ιανουάριο, όταν και δε θα χρειάζεται να εμπλακεί η Λας Πάλμας. Με βάση αυτό το δεδομένο, οι Πειραιώτες ευελπιστούν πως θα μπορέσουν να κλείσουν τον Γκαρσία από τώρα, εκπληρώνοντας και μία από τις μεγάλες μεταγραφικές επιθυμίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Αυτό, βέβαια, δεν είναι απόλυτα σίγουρο πως θα συμβεί, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και την πλευρά του μέχρι πρότινος «άσου» του Άρη να μην είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο να συνεργαστούν επίσημα από την Πρωτοχρονιά, με το συμβόλαιό του με τη Λας Πάλμας να λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ματέο Γκαρσία: Και η Άντερλεχτ στο παιχνίδι της απόκτησής του

Τα τελευταία 24ωρα όλα έδειχναν οτι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό, καθώς οι ερυθρόλευκοι ήταν οι μοναδικοί που είχαν καταθέσει πρόταση στη Λας Πάλμας για την απόκτησή του. Όμως το Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, ο Άρης έκανε δυνατό μπάσιμο για τον Γκαρσία, με τους Ισπανούς να γράφουν για ανατροπή δεδομένων, καθώς ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας είναι υπέρ της παραχώρησης του παίκτη στους Θεσσαλονικείς. Νεότερες πληροφορίες θέλουν την ισπανική ομάδα να διαπραγματεύεται και με την Άντερλεχτ.

Για την ακρίβεια, καιρό τώρα είναι γνωστό ότι η ομάδα του Βελγίου έχει καταθέσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του αθλητή. Το μόνο που μένει είναι να φανεί, αν οι Βέλγοι θα προκαλέσουν νέα αλλαγή δεδομένων. Οι Ισπανοί πάντως εκτιμούν ότι εντός 48ώρου θα τελειώσει το ζήτημα του Ματέο Γκαρσία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments