Αθλητισμός

Ντανιέλ Ποντένσε: Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό

Ντανιέλ Ποντένσε: Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό
Ντανιέλ Ποντένσε: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ντανιέλ Ποντένσε: Ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στον Ολυμπιακό, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα με την Μπασακσεχίρ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν κατάφερε να βγάλει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής.

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αποχώρησε από το γήπεδο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του, ενόψει και της αναμέτρησης με τους Τούρκους στο Καραϊσκάκη. Ο ποδοσφαιριστής των «ερυθρόλευκων» πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, έτσι ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Αλλά και να μάθει και ο προπονητής Πέδρο Μαρτίνς αν θα μπορεί να τον υπολογίζει για το ματς της Τρίτης.

Σε περίπτωση που ο τραυματισμός του Ποντένσε αποδειχθεί σοβαρός και χάσει το παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ, ο Μάρτινς έχει έτοιμη τη λύση για τον αντικαταστάτη του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ραντζέλοβιτς ήταν βασικός και την Κυριακή όταν αποχώρησε ο Ποντένσε, ο Πορτογάλος τεχνικός τον έβαλε στο δίτερμα.

Ο Σέρβος νεαρός εξτρέμ έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία μέχρι τώρα. Ο Πορτογάλος κόουτς τον εμπιστεύεται και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο οποίος θα κληθεί να καλύψει το κενό του Ποντένσε. Ο Μάρτινς τον χρησιμοποίησε ως αλλαγή και στα δύο παιχνίδια με την Βικτόρια Πλζεν και στο διάστημα που αγωνίστηκε κατάφερε να κάνει άνω-κάτω την άμυνα της Βικτόρια Πλζεν και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για επικίνδυνες καταστάσεις.

Ο νεαρός Σέρβος είναι εκρηκτικός στα άκρα, είναι γρήγορος και συνεπής στο τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού και ο Μαρτίνς θεωρεί ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με τη μαγνητική τομογραφία που θα κάνει ο Ποντένσε. Τα αποτελέσματα της οποίας θα βγουν αμέσως και θα τα έχει στα χέρια του σύντομα ο Πέδρο Μαρτίνς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments