Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πήρε αποφάσεις για τους πιτσιρικάδες ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Πήρε αποφάσεις για τους πιτσιρικάδες ο Φερέιρα
ΠΑΟΚ: Ο Αμπέλ Φερέιρα πήρε αποφάσεις για τρεις ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Από τη μέρα που ο Ιβάν Σαββίδης ανέλαβε τον ΠΑΟΚ έθεσε μια σειρά από στόχους. Ένας από αυτούς ήταν να φτιάξει από το μηδέν τις ακαδημίες της ομάδας. Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου επένδυσε πολλά χρήματα στα τμήματα υποδομής και βλέπει τα αποτελέσματα κάθε χρόνο. Οι μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ πρωταγωνιστούν τα πρωταθλήματα υποδομών και η Κ19 κερδίζει το ένα πρωτάθλημα μετά το άλλο.

Οι άνθρωποι που τρέχουν το πρότζεκτ έχουν καταφέρει να βρίσκουν ποδοσφαιριστές από μικρή ηλικία και να τους εξελίσσουν σε μεγάλα ταλέντα. Ωστόσο φτάνει η ώρα που αυτοί οι παίκτες πρέπει να κάνουν το ξεπέταγμα τους. Αυτή είναι ίσως η πιο δύσκολη στιγμή. Να πάρει ένας προπονητής παιδιά από τις ακαδημίες για να τα κάνει έτοιμους παίκτες. Κάτι τέτοιο είναι δύσκολο να γίνει άμεσα σε μια ομάδα πρωταθλητισμού όπως ο ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για τρεις

Το τεχνικό τιμ της ομάδας έπρεπε να πάρει αποφάσεις για τρεις ποδοσφαιριστές που τα προηγούμενα χρόνια αποτέλεσαν σημαντικές μονάδες της Κ19. Πρόκειται για τους  Αντώνη Γαϊτανίδη, Χάρη Τσιγγάρας και ο Γιάννης Μιχαηλίδης. Και οι τρεις γεννηθέντες το 2000, αποτελούν τους παίκτες της K19 που έχουν προωθηθεί φέτος στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Τις τελευταίες μέρες πάρθηκε η απόφαση όταν δεν συμπεριλαμβάνονται στις αποστολές της πρώτης ομάδας να συμμετέχουν στους αγώνες της δεύτερης ομάδας.

Κι αυτός είναι ένας λόγος που ο ΠΑΟΚ ψάχνει να βρει ομάδες για να παίξουν δανεικοί άλλοι παίκτες γεννημένοι την ίδια χρονιά, καθώς υπάρχει περιορισμός για τρεις μόλις παίκτες. Θυμίζουμε ότι ήδη μερικοί ποδοσφαιριστές έχουν παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες της Super League.

O ΝΠΣ Βόλος έχει ανακοινώσει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των Μάριου Τσαούση, Απόστολου Διαμαντή, Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη και Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments