Αθλητισμός

Παρί Σεν Ζερμέν: «Σήκω φύγε, Νεϊμάρ» φώναζαν χορεύοντας οι οπαδοί (vids)

Παρί Σεν Ζερμέν: «Σήκω φύγε, Νεϊμάρ» φώναζαν χορεύοντας οι οπαδοί (vids)
Παρί Σεν Ζερμέν: Οι φίλοι της Παρί φώναζαν «φύγε π@%τ@%&ς γιε» στον Βραζιλιάνο επιθετικό.

Παρί Σεν Ζερμέν: Μπροστά σε ένα κοινό που «έβραζε» κατά του Νεϊμάρ, η Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκίνησε με μία άνετη νίκη την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της στη Ligue 1. Οι «πρωτευουσιάνοι» επικράτησαν άνετα με 3-0 της Νιμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της σεζόν 2019/2020, ωστόσο, αυτό που «σημάδεψε» τον αγώνα στο «Παρκ ντε Πρενς» ήταν οι αντιδράσεις του κόσμου κατά του Νεϊμάρ.

Οι φίλοι της Παρί δεν ασχολήθηκαν πολύ με το παιχνίδι, αλλά φώναζαν «φύγε π@%τ@%&ς γιε» στον Βραζιλιάνο επιθετικό, ο οποίος «πιέζει» τους Παριζιάνους να τον αφήσει να επιστρέψει στην Ισπανία, με τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, αλλά καμία από τις δύο να μην πλησιάζει έστω, το ποσό των 200 εκατ. ευρώ που ζητά ο γαλλικός σύλλογος.

Σκληρή απάντηση της αδερφής του Νεϊμάρ: «Γ…, θα θέλατε πολύ να τον έχετε ακόμα στην ομάδα σας»

Η αδερφή του Νεϊμάρ λίγες στιγμές αφότου η «επίθεση» των οπαδών των Παριζιάνων έκανε τον γύρο του κόσμου έσπευσε να υπερασπιστεί τον έμπειρο άσο. Με ανάρτησή της στο Twitter χαρακτήρισε τους οπαδούς της γαλλικής ομάδας «αηδιαστικούς» και πρόσθεσε ότι θα ήθελαν πολύ να τον έχουν ακόμα στις τάξεις της ομάδας τους!

Δείτε το σχετικό tweet:

«Τι αηδιαστικά και ασεβή όντα που είστε! Θα ευχόσασταν να είχατε τον αδερφό μου ακόμα στην ομάδα σας. Δεν θα κατακτήσετε τίποτα χωρίς εκείνον. Γ…».

Νεϊμάρ: 120 εκατομμύρια και τον Μόντριτς δίνει στην Παρί η Ρεάλ

Ολοένα και πιθανότερη φαίνεται να είναι η μετακίνηση του Βραζιλιάνου άσου από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα της καταλανικής εφημερίδας «Sport» όλα δείχνουν πια ότι ο Νεϊμάρ θα επιστρέψει στην Ισπανία και την La Liga, αλλά όχι για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, αλλά για την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Βασίλισσα κινήθηκε έντονα τις τελευταίες ημέρες εκμεταλλευόμενη και τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τη γαλλική ομάδα και φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις μεταξύ τους είχαν θετική κατάληξη. Το deal της μεταγραφής Νεϊμάρ στην Ρεάλ φέρεται να έκλεισε στα 120 εκατομμύρια ευρώ συν τον Λούκα Μόντριτς.

Στην Μπαρτσελόνα βέβαια ελπίζουν ότι ο Νεϊμάρ δεν θα συναινέσει στη μετακίνησή του στη Ρεάλ. Όμως όσο περνάνε οι μέρες και με δεδομένο ότι ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει στην Παρί και οι Γάλλοι δεν είναι ιδιαίτερα θερμοί στο να τον δώσουν πίσω στη Μπαρτσελόνα είναι πια πολύ πιθανό ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι η Βασίλισσα.

«Κινδυνεύει ο Νεϊμάρ» είναι ο τίτλος της εφημερίδας «Sport»:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments