Ελλάδα

Καλλιθέα: Νεκρή 65χρονη από φωτιά σε διαμέρισμα

Καλλιθέα: Νεκρή 65χρονη από φωτιά σε διαμέρισμα
Καλλιθέα: Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από γείτονες για καπνούς από το διαμέρισμα.

Καλλιθέα: Νεκρή ανασύρθηκε μία 65χρονη γυναίκα από ισόγειο διαμέρισμα στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά, στις 04.45 τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2019 στην οδό Σπάρτης στην Καλλιθέα. Η Πυροσβεστική ενημερώθηκε από γείτονες για καπνούς από το διαμέρισμα.

Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες, βρήκαν πράγματι μια φωτιά μικρής έκτασης στον χώρο που χρησιμοποιούσε για κρεβατοκάμαρα η 65χρονη, την οποία έσβησαν αμέσως, αλλά ήταν αργά για την γυναίκα.

Καλλιθέα: Λήστεψαν γνωστό κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών

Λάπτοπ και κινητά αξίας χιλιάδων ευρώ άρπαξαν τέσσερις δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Αυγούστου 2019 από κατάστημα γνωστής αλυσίδας υπολογιστών και ηλεκτρονικών ειδών. Στις 3 τα ξημερώματα,  τέσσερα άτομα έριξαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν στην είσοδο γνωστού πολυκαταστήματος υπολογιστών και ηλεκτρονικών ειδών, επί της οδού Δαβάκη στην Καλλιθέα.

Άμεσα άρχισε να χτυπά ο συναγερμός του καταστήματος αλλά όπως αναφέρει το newsit.gr, οι δράστες ήταν εξαιρετικά γρήγοροι. Πρόλαβαν και άρπαξαν λάπτοπ και κινητά τηλέφωνα, η αξία των οποίων ανέρχεται σε πολλές χιλιάδες ευρώ και διέφυγαν πριν φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments