Αθλητισμός

Αμρ Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ερυθρό Αστέρα

Αμρ Ουάρντα: Ενδιαφέρον από Ερυθρό Αστέρα
Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος χαφ δεν είναι στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα και προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία.

Αμρ Ουάρντα: Ο Αιγύπτιος γνωρίζει εδώ και αρκετό καιρό ότι δεν θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα. Ο Ουάρντα προπονείται καθημερινά ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα στη Νέα Μεσημβρία και περιμένει να έρθει πρόταση για να αποχωρήσει και επίσημα από τον Δικέφαλο του Βορρά. Βέβαια ο Αιγύπτιος δεν ανησυχεί για το μέλλον του καθώς φαίνεται αποφασισμένος να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά, που του αποφέρει 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Τις τελευταίες ημέρες και σύμφωνα με το Sportime, μία από τις ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον είναι ο Ερυθρός Αστέρας. Ο προπονητής των Σέρβων, Βλάνταν Μιλόγεβιτς γνωρίζει τον Αμρ Ουάρντα από το πέρασμά του από την Ελλάδα, στον πάγκο του Πανιωνίου, και θεωρεί πως μπορεί να βοηθήσει.

O πρωταθλητής Σερβίας τη δεδομένη χρονική στιγμή “καίγονται” για έναν εξτρέμ, αλλά προτεραιότητα έχει το ματς με την Κοπεγχάγη. Στο Βελιγράδι οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1 και η πρόκριση για τον Ερυθρό Αστέρα δεν είναι εύκολη. Εάν καταφέρει και προκριθεί τότε θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό και θα κοιτάξει για κάτι καλύτερο ελπίζοντας πως θα μπει ακόμα και στους ομίλους του Champions League.

Ωστόσο, οι Σέρβοι είναι αναγκασμένοι να εξετάσουν και το αρνητικό σενάριο. Σε περίπτωση αποκλεισμού, λοιπόν, ο Ουάρντα είναι μία από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Όχι η μοναδική βεβαίως, αλλά σε κάποιους εντός των τειχών αρέσει. Ομοφωνία, όμως, δεν υπάρχει λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments