Αθλητισμός

Γιάννης Κωστή: Διάψευση από τη Νέα Σαλαμίνα στα περί deal με Ολυμπιακό

Γιάννης Κωστή: Διάψευση από τη Νέα Σαλαμίνα στα περί deal με Ολυμπιακό
Γιάννης Κωστή: Ο εκπρόσωπος της Νέας Σαλαμίνας διέψευσε τα όσα γράφτηκαν για συμφωνία του νεαρού ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό.

Γιάννης Κωστή: Τις τελευταίες ώρες γράφτηκαν πολλά περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με τη Νέα Σαλαμίνα για την μεταγραφή του 19χρονου αμυντικού χάφ. Ωστόσο, παρά τις αναφορές περί οριστικού deal της κυπριακής ομάδας με τον Ολυμπιακό, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, ανέφερε μιλώντας στον “αέρα” του Super Sport FM 104, ότι ακόμη δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων για τον φέρελπι ποδοσφαιριστή. «Το σωματείομας έδωσε άδεια στον ποδοσφαιριστή να μεταβεί με τον εκπρόσωπο του για να διαπραγματευτούν το συμβόλαιο του. Αυτό που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε είναι ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Βρίσκονται σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις, όμως δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Υπάρχει μια πολύ καλή βάση, είμαστε σε καλό δρόμο και αναμένουμε ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Λάζος.

Παραμένει στη λίστα ο Νταμπό

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός δίνει τη δεύτερη μάχη κόντρα στην Μπασακσεχίρ. Μετά το πρώτο παιχνίδι οι Πειραιώτες έχουν προβάδισμα πρόκρισης στα Play Off του Champions League. Αν όλα πάνε καλά θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του νικητή από το ζευγάρι Πόρτο – Κρασνοντάρ. Καταλαβαίνει κανείς πως το έργο της Ελληνικής ομάδας δεν θα ήταν εύκολο αν τελικά περάσει η Πόρτο. Αυτό σημαίνει ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να έχουν όσο περισσότερες ποιοτικές λύσεις. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ευχαριστημένος με τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν γίνει, αλλά δεν λέει ότι στο ενδεχόμενο περισσότερης ενίσχυσης. Μια θέση που ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήθελε να έχει περισσότερο βάθος είναι στο χώρο του κέντρου. Μπορεί ο Μπίμπαρς Νάτχο να έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, αλλά το κενό του δεν έχει καλυφτεί ακόμα.

Μια από τις περιπτώσεις που δεν έχουν ξεχάσει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αυτή του Μπρίαν Νταμπό της Φιορεντίνα. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα από την Ιταλία που μιλούσαν για πρόταση του Ολυμπιακού. Ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε τότε. Η Ιταλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να τον πουλήσει ακόμα και δεν αποκλείεται να επανέλθει για την απόκτηση του ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments