Αθλητισμός

Λεονάρντο Κούτρης: Οι σκέψεις του Ολυμπιακού στην περίπτωση παραχώρησής του

Λεονάρντο Κούτρης: Οι σκέψεις του Ολυμπιακού στην περίπτωση παραχώρησής του
Λεονάρντο Κούτρης: Τι αναμένεται να κάνουν στον Ολυμπιακό σε περίπτωση πώλησης του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Λεονάρντο Κούτρης: Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Κόκκινου Πρωταθλητή», ο Ολυμπιακός έχει κάνει τον προγραμματισμό του στην περίπτωση πώλησης του ποδοσφαιριστή. Σύμφωνα με τα όσα γράφονται, οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν τι θα κάνουν για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας, εάν φύγει ο Κούτρης. Οι Πειραιώτες έχουν πάντα ως προτεραιότητα την απόκτηση μεσοεπιθετικού, αλλά σε περίπτωση που ο Κούτρης αποχωρήσει, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για.. «παρτενέρ» του Τσιμίκα στα αριστερά.  Η Μαγιόρκα είναι μία από της ομάδες που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην είναι η δυνατότερη ομάδα από αυτές που ενδιαφέρονται, αλλά εδώ και καιρό μοιάζει να αποτελεί τον πιο πιθανό προορισμό για τον Κούτρη.

Η ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε επαφές με τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με το «Sportime», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συγκεκριμένες απαιτήσεις, εφόσον ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στη La Liga. Όπως αναφέρεται, οι Πειραιώτες θα ήθελαν ο Κούτρης να παραχωρηθεί με δανεισμό στη Μαγιόρκα, μαζί με μια οψιόν που θα «αγγίζει» τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό πάντως μοιάζει μικρό σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για άμεση μεταγραφή. Ακόμα και έτσι όμως τα 4 εκατομμύρια μπορεί να αποδειχθούν πολλά για την Μαγιόρκα, καθώς δεν είναι από τους πιο ισχυρούς συλλόγους και θα παλέψει για την παραμονή της. Αν, δε, υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία της Ισπανίας, τότε θα είναι μάλλον αδύνατο να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό για την αγορά του αμυντικού της ελληνικής ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι απίθανο σύντομα να υπάρξουν καταληκτικές εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε Eπίσης