Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Βάζει πιο δυνατά τα άκρα στο παιχνίδι

Ολυμπιακός: Βάζει πιο δυνατά τα άκρα στο παιχνίδι
Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να δυναμώσει σε μεγάλο βαθμό την ανάπτυξη των «ερυθρολεύκων» από τις πτέρυγες.

Ολυμπιακός: Ένα από τα στοιχεία τα οποία προσπαθεί ο Πέδρο Μαρτίνς να βελτιώσει στην ομάδα του για την επόμενη σεζόν είναι η ανάπτυξη της από τα άκρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να βελτιώσει την επιθετική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», γι’ αυτό και ζητάει συνεχώς τις τελευταίες ημέρες, από τον Ελαμπντελαουί και τον Τσιμίκα, να εντείνουν τις επιθετικές δραστηριότητές τους. Είναι δεδομένο ότι και οι δύο παίκτες καλύπτουν άριστα τα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Ειδικότερα ο Τσιμίκας, ο οποίος στο πρώτο ματς, στην Πόλη, είχε ένα πολύ δύσκολο έργο, απέναντι σε Βίσκα και Ρομπίνιο και τα πήγε εξαιρετικά.

Ο Μαρτίνς έχει δώσει συγκεκριμένες οδηγίες, στον Τσιμίκα και τον Ομάρ, να βοηθούν ακόμη περισσότερο στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, από τα πλάγια. Άλλωστε, η ύπαρξη του Ματιέ Βαλμπουενά στην ενδεκάδα βοηθάει στην πλήρη αξιοποίηση των προωθήσεων τους. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής μπορεί να τους βρει με κάθετες και διαγώνιες μπαλιές, οι οποίες μπορούν να τους βγάλουν σε θέση για σέντρα ή παράλληλο γύρισμα… φαρμακερό, οι δύο ακραίοι μπακ αναμένεται απόψε να ψάξουν ακόμη περισσότερο τις κούρσες στην πλευρά τους. Κάτι το οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να εκμεταλλευτεί συνολικά, στο παιχνίδι του.

Λεονάρντο Κούτρης: Μιλάει με Μαγιόρκα για δανεισμό ο Ολυμπιακός

Η Μαγιόρκα είναι μία από της ομάδες που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού. Μπορεί να μην είναι η δυνατότερη ομάδα από αυτές που ενδιαφέρονται, αλλά εδώ και καιρό μοιάζει να αποτελεί τον πιο πιθανό προορισμό για τον Κούτρη.

Η ομάδα των Βαλεαρίδων Νήσων βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες σε επαφές με τον Ολυμπιακό και, σύμφωνα με το «Sportime», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη συγκεκριμένες απαιτήσεις, εφόσον ο παίκτης θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στη La Liga. Όπως αναφέρεται, οι Πειραιώτες θα ήθελαν ο Κούτρης να παραχωρηθεί με δανεισμό στη Μαγιόρκα, μαζί με μια οψιόν που θα «αγγίζει» τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Το ποσό αυτό πάντως μοιάζει μικρό σε σχέση με τα χρήματα που ζητάει ο Ολυμπιακός για άμεση μεταγραφή. Ακόμα και έτσι όμως τα 4 εκατομμύρια μπορεί να αποδειχθούν πολλά για την Μαγιόρκα, καθώς δεν είναι από τους πιο ισχυρούς συλλόγους και θα παλέψει για την παραμονή της. Αν, δε, υποβιβαστεί στη 2η κατηγορία της Ισπανίας, τότε θα είναι μάλλον αδύνατο να πληρώσει ένα τέτοιο ποσό για την αγορά του αμυντικού της ελληνικής ομάδας. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι απίθανο σύντομα να υπάρξουν καταληκτικές εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments