Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Κλείνει δυο παίκτες για την Α2

Ολυμπιακός: Κλείνει δυο παίκτες για την Α2
Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να κλείσουν άλλους δυο παίκτες για το ρόστερ που θα πάρει μέρος στην Α2 κατηγορία.

Ολυμπιακός: Μπορεί οι άνθρωποι της ομάδας να μίλησαν με τους ανθρώπους της Αδριατικής λίγκας, αλλά τελικά ο δρόμος που θα ακολουθήσουν είναι άλλος. Θυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός υποβιβάστηκε στην Α2 μετά την απόφαση του να μη κατέβει στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Οι “ερυθρόλευκοι” έπρεπε να δηλώσουν συμμετοχή στην Α2 γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να παίξουν στην τρίτη κατηγορία και θα έχαναν και το ΑΦΜ της ΚΑΕ.

Ο Ολυμπιακός θα έχει δυο ρόστερ τη νέα σεζόν. Ένα που θα αγωνιστεί στην Euroleague και ένα άλλο, εντελώς διαφορετικό, που θα παίξει στην Α2 και θα επωμιστεί με την ευθύνη να φέρει τον Ολυμπιακό και πάλι στην μεγάλη κατηγορία. Το ρόστερ για τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια έχει κλείσει και μένει να μπουν οι τελευταίες πινελιές στην ομάδα που θα παίξει στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Άλλοι δυο παίκτες στο ρόστερ της Α2

Το ρόστερ που θα αγωνιστεί στην Α2 θα αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες και κάποιους “ψημένους” παίκτες στις μικρές κατηγορίες. Ενδεικτικά κάποιοι παίκτες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι οι οι Ζευγαράς, Κολοβέρος, Τσουμάνης και Ποκουσέβσκι (που είχαν εμπειρίες και από την πρώτη ομάδα) και ο Αρσενοπουλος. Παράλληλα, το προπονητικό τιμ θα αποτελείται από τους Τσαλδάρης, Μπάρλος και Κουρμούλης.

Σύμφωνα με το sportfm.gr ο Ολυμπιακός έχει λάβει θετική απάντηση από δύο παίκτες, τους Ανδρέα Πετρόπουλο και Βαγγέλη Τζόλο.Τη σεζόν που πέρασε, ο πρώτος -που είναι 25 ετών αγωνίζεται ως σμολ φόργουορντ- ήταν στην Καστοριά, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Ιωνικού Νίκαιας, Πανιωνίου και Δόξας Λευκάδας.

Ο δεύτερος είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ για να ακολουθήσουν αργότερα οι Φιλαθλητικός, Ίκαρος, Εθνικός, Κύμη, Δόξα Λευκάδας και πέρυσι Ερμής Αγιάς. Την ίδια ώρα οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλείσει ήδη και τον Παναγιώτη Τσάμη, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που έγινε στον Βόλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν στη σύνθεσή τους και τον γιο του Αργύρη Καμπούρη, Νίκο. Τέλος, οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον Βασίλη Χρηστίδη του Άρη, αλλά και με τον έμπειρο Πέτρο Νοέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments