Ελλάδα

Φωτιά Εύβοια: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα 18.000 πόδια

Φωτιά Εύβοια: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τα 18.000 πόδια
Φωτιά Εύβοια: Μια συγκλονιστική φωτογραφία ανέβασε ένας χρήστης του Twitter απεικονίζοντας την φωτιά στην Εύβοια από τα 18.000 πόδια.

Φωτιά Εύβοια: Τις τελευταίες ώρες η πύρινη λαίλαπα καίει τα πάντα στην Εύβοια. Ολόκληρα χωριά έχουν εκκενωθεί προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος για τις ανθρώπινες ζωές. Αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι στο χωριό Μακρυμάλλη. Οι κάτοικοι έχουν απομακρυνθεί και η πυροσβεστική δίνει μεγάλη μάχη προκειμένου να περιορίσει τις φλόγες από το να μπουν μέσα στον οικισμό.

Ο καπνός έφτασε μέχρι την Αθήνα προκαλώντας ένα νέφος πάνω από την πρωτεύουσα της χώρας. Ένας χρήστης του Twitter πετούσε με το αεροπλάνο πάνω από την πυρκαγιά και με το κινητό του τηλέφωνο απαθανάτισε το πως φαίνεται η φωτιά από τα 18.000 πόδια. “Εν πτήσει με #olympicair. Η #πυρκαγιά στην #Εύβοια από τα 18.000 πόδια στις 08:43″, ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε την φωτογραφία.

Φωτιά Εύβοια: Σοκαριστικές εικόνες από ψηλά

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε νωρίς το πρωί. Όπως μπορεί να καταλάβει κάποιος εύκολα, τα πράγματα θα είναι χειρότερα τώρα με την φωτιά να καίει πολλές ώρες. Σοκαριστικές είναι οι δορυφορικές εικόνες από τη μεγάλη πυρκαγιά, που βρίσκεται σε εξέλιξη από τα ξημερώματα στην Εύβοια.

Ο καπνός, που έχει «πνίξει» και το λεκανοπέδιο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να είναι αποπνικτική, φαίνεται με κυανό χρώμα, όπως επισημαίνει ο Διευθυντής Προγνώσεων του Εθνικού Μετεωρολογικού κέντρου της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments