Αθλητισμός

Φίλιπ Μπράνταριτς: Οι Ιταλοί τον συνδέουν ξανά με τον ΠΑΟΚ

Φίλιπ Μπράνταριτς: Οι Ιταλοί τον συνδέουν ξανά με τον ΠΑΟΚ
Φίλιπ Μπράνταριτς: Ιταλικά δημοσιεύματα φέρνουν ξανά στο προσκήνιο το όνομα του Κροάτη μέσου για τον ΠΑΟΚ.

Φίλιπ Μπράνταριτς: Οι μεταγραφικές υποθέσεις της Κάλιαρι αναμένεται να απασχολήσουν άμεσα και τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι. Άλλωστε, ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπράνταριτς μπορεί να καταλήξει στον ΠΑΟΚ καθώς ο ανταγωνισμός στη μεσαία γραμμή της ιταλικής ομάδας είναι μεγάλος. Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου, υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ της Κάλιαρι που το μέλλον τους δεν έχει αποσαφηνιστεί. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Φίλιπ Μπράνταριτς που μπορεί να καταλήξει στον ΠΑΟΚ αφού εξαιτίας των μεταγραφικών αποκτημάτων της ιταλικής ομάδας, ο ανταγωνισμός για μια θέση στη μεσαία γραμμή μεγαλώνει.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τη «Metrosport», πριν από το παιχνίδι με τον Άγιαξ, η πλευρά του παίκτη φρόντιζε να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά». Η απόκτηση του Ράτζα Ναϊνγκολάν ουσιαστικά άνοιξε την πόρτα της εξόδου για τον Μπράνταριτς, με τη διοίκηση της Κάλιαρι να δίνει το «πράσινο φως» στον Κροάτη μέσο να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Έτσι, σύμφωνα με τότε ιταλικά δημοσιεύματα, γινόταν λόγος για συζητήσεις των δύο πλευρών για δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς που θα φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, υποστηρίζοντας ότι έχει κλείσει το σενάριο για αγορά του παίκτη στην παρούσα φάση. Τα παραπάνω σενάρια σύμφωνα με το «Metrosport», είχαν κάποια βάση, με τα στελέχη του ΠΑΟΚ να τονίζουν στον παίκτη ότι πρέπει να περιμένει την κατάληξη του δεύτερου παιχνιδιού με τον Άγιαξ. Ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από τον «Αίαντα», φαίνεται πως αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην υπόθεση Μπράνταριτς, καθώς πολύ δύσκολα ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κάνει νέα κίνηση για έναν παίκτη με τόσο υψηλό κόστος.

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Ξέσπασμα» για τη διαιτησία του Άγιαξ – ΠΑΟΚ (pic)

Εδώ και λίγα χρόνια δίνει τις μάχες του από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να σιγάσει. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα αλλά και άλλοτε πρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά», είδε το επαναληπτικό ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο μεταξύ του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, μην πιστεύοντας στα μάτια του απ’ όσα είδε. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαγοράκης «επιτέθηκε» στον διαιτητή Πόουσον, χαρακτηρίζοντας την απόδοσή του ως «ντροπή για το άθλημα» στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας ότι η ομάδα αυτή άξιζε κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης για τον διαιτητή Πόουσον: «Δεν ξέρω εάν όντως η επίσημη πολιτική της UEFA είναι η προστασία των «»παραδοσιακών ισχυρών» ευρωπαϊκών ομάδων. Σίγουρα όμως η σημερινή (σ.σ χθεσινή) διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα. Περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ!! Ψηλά το κεφάλι!!! Αποδείξατε ότι αξίζετε και με το παραπάνω!!! Το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments