Αθλητισμός

Φιορίν Ντουρμισάι: Δανεισμός μόνο σε ομάδα εκτός Ελλάδος

Φιορίν Ντουρμισάι: Δανεισμός μόνο σε ομάδα εκτός Ελλάδος
Φιορίν Ντουρμισάι: Ο διεθνής επιθετικός θα παραχωρηθεί μόνο σε ομάδα εξωτερικού

Φιορίν Ντουρμισάι: Ο νεαρός επιθετικός με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο την περυσινή χρονιά και την κλήση του στην Εθνική έκανε του ανθρώπους του Ολυμπιακού να κινηθούν γρήγορα και να τον αποκτήσουν. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ενθουσιασμένος με την απόκτηση του έμπειρου εξτρέμ που τον θεωρούσε μια αξιόπιστη λύση και για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Ντουρμισάι ξεκίνησε δυνατά την προετοιμασία, αλλά σταδιακά έμεινε πιο πίσω από τον Γκερέρο. Ο Ισπανός έχει πολύ καλή παρουσία στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που ωθεί τον Ντουρμισάι στην έξοδο. Φυσικά, στον Πειραιά εξακολουθούν να πιστεύουν στο ταλέντο του διεθνή ποδοσφαιριστή και δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός.

Για τον νεαρό διεθνή ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες χρειάζονται ενίσχυση στην επίθεση, καθώς ο Απόστολος Βέλλιος δεν αποδίδει στον βαθμό που επιθυμεί ο Γιάννης Αναστασίου, με αποτέλεσμα η ομάδα του Περιστερίου να αναζητάει φορ.

Στις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ατρόμητος είναι και αυτή του επιθετικού του Ολυμπιακού ο Φιορίν Ντουρμισάι. Όπως σημειώνεται στη «Live Sport», ωστόσο, ο παίκτης θα φύγει από τον Πειραιά μόνο για να παραχωρηθεί σε κάποιο σύλλογο του εξωτερικού. Κάπως έτσι, ο Ατρόμητος λογικά δεν έχει ελπίδες να τον πάρει και πρέπει να αναγκαστεί να στραφεί σε άλλες λύσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments