Αθλητισμός

Λίβερπουλ: Πάρτι των οπαδών της και στην Κωνσταντινούπολη

Λίβερπουλ: Πάρτι των οπαδών της και στην Κωνσταντινούπολη
Λίβερπουλ: Οι οπαδοί των «κόκκινων» έκαναν... απόβαση στην Κωνσταντινούπολη, δημιουργώντας τρομερή ατμόσφαιρα σε νυχτερινό κέντρο!

Λίβερπουλ: Οι «κόκκινοι» βρίσκονται λίγες ώρες πριν από έναν ακόμη ευρωπαϊκό τελικό στην τεράστια ιστορία τους. Τον Μάιο η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ επέστρεψε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 14 ολόκληρα χρόνια και το «θαύμα» της Κωνσταντινούπολης, επικρατώντας με 2-0 της Τότεναμ στον τελικό της Μαδρίτης. Έτσι, έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει και το Uefa Super Cup για μια ακόμη φορά. Αντίπαλος της αυτή τη φορά η Τσέλσι. Οι «μπλε» κατάφεραν να κατακτήσουν το Europa League με σχετική άνεση αντιμετωπίζοντας την Άρσεναλ στον τελικό του Μπακού και πρόσθεσαν ακόμα ένα τρόπαιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης στη συλλογή της, έπειτα από εκείνο του 2013.

Τα νέα των δύο ομάδων πριν τον τελικό

Φρανκ Λάμπαρντ και Γιούργκεν Κλοπ θα τεθούν αντιμέτωποι σήμερα (22:00, CosmoteSport 1 HD) στην «μάχη» των πάγκων. Ο Άγγλος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θέλει πάρα πολύ το τρόπαιο στην έναρξη της προπονητικής του θητείας στην Τσέλσι, τονίζοντας πως διατηρεί απόλυτη εμπιστοσύνη στους νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν απέναντι στη Γιουνάιτεντ, παρά την πολύ βαριά ήττα, και περιμένοντας να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Καντέ. Ο Γάλλος χαφ συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης, αλλά αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού από το χρονικό διάστημα που έπαιξε την περασμένη Κυριακή στο «Ολντ Τράφορντ» και γι’ αυτό κρίνεται ανέτοιμος.

Στη Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ, ο Ναμπί Κεϊτά αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση έχοντας ενημερώσει τον γιατρό της ομάδας για ενοχλήσεις, αν και δεν κούτσαινε καθόλου, ωστόσο, έδειχνε ν’ ανησυχεί για τον πόνο που του ερχόταν. «Έχω να ξεκουραστώ… εφτά χρόνια, πνευματικά αισθάνομαι κόπωση αλλά είμαι έτοιμος για τη νέα σεζόν» δήλωσε ο Σαντιό Μανέ στη συνέντευξη Τύπου.

Γράφει ιστορία στον τελικό η Στέφανι Φραπάρ

Αξίζει να σημειωθεί πως στον συγκεκριμένο τελικό, η Στέφανι Φραπάρ θα γράψει ιστορία καθώς θα είναι εκείνη που θα «σφυρίξει» το ματς σε μια πρωτόγνωρη απόφαση από την UEFA. Κι αυτό διότι θα γίνει η πρώτη γυναίκα διαιτητής που θα διευθύνει ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι. Μάλιστα, ο Γιούργκεν Κλοπ από τη μεριά του δήλωσε «Θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε το ματς πιο δύσκολο απ’ όσο είναι και θα προσπαθήσω να δείξω τον καλύτερό μου εαυτό στο τιμ των διαιτητών αλλιώς θα… εκνευριστεί η μαμά μου»!

Ήδη πάντως, στη μάχη της εξέδρας οι οπαδοί της Λίβερπουλ φαίνεται πως έχουν από νωρίς το πάνω χέρι. Κι αυτό φάνηκε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης. Εκεί οι οπαδοί των «κόκκινων», που έκαναν… απόβαση στην Πόλη, δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, δίνοντας το σύνθημα στην ομάδα τους να κυνηγήσει τη νίκη στο μεγάλο τελικό.

Δείτε το βίντεο εδώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments