Αθλητισμός

Ντίεγκο Μπίσεσβαρ: Παραληρεί το ολλανδικό twitter για τον άσο του ΠΑΟΚ

Ντίεγκο Μπίσεσβαρ: Παραληρεί το ολλανδικό twitter για τον άσο του ΠΑΟΚ
Ντίεγκο Μπίσεσβαρ: Η εξαιρετική εμφάνιση του Ολλανδού στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ έφερε την αποθέωση από τους συμπατριώτες του.

Ντίεγκο Μπίσεσβαρ: Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής ήταν σαφέστατα ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση του κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Ο Μπίσεσβαρ βρήκε δίχτυα δύο φορές, πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος έπεσε μαχόμενος κόντρα στον «Αίαντα» (3-2). Η εξαιρετική του αυτή εμφάνιση έφερε και την αποθέωση από τους συμπατριώτες του στο twitter.

Οπαδοί τόσο του Άγιαξ, αλλά και των Αϊντχόφεν και Φέγενορντ εξήραν το εκπληκτικό παιχνίδι που έκανε, καλώντας μάλιστα τον προπονητή της Εθνικής Ολλανδίας, Ρόναλντ Κούμαν να τον συμπεριλάβει στις μελλοντικές κλήσεις του, καθώς θα μπορούσε να αποτελέσει μια χρήσιμη μονάδα για τους «οράνιε». Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweet για την εμφάνιση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ:

  • Αν ο Μπίσεσβαρ φτάνει αυτό το επίπεδο κάθε εβδομάδα, ο Κούμαν ίσως πρέπει να τον επισκεφθεί. Καλύτερος παίκτης στο γήπεδο μαζί με τον Μαρτίνες.
  • Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ θα ήταν μια εξαιρετική προσθήκη για κάθε ολλανδικό σύλλογο.
  • Ποια ομάδα θα φέρει πίσω στην Ολλανδία τον Μπίσεσβαρ;
  • Αυτός ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ καλός πραγματικά.
  • Είτε ο Μπίσεσβαρ έχει ωριμάσει ως παίκτης τα τελευταία χρόνια, ή στην περίοδο που έπαιζε στη Φέγενορντ έκρυβε πως μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο.
  • Είναι το Μπίσεσβαρ πίσω στη Φέγενορντ ήδη τρεντ στο twitter?
  • Αν μπορούσα να δώσω μια συμβουλή στη Φέγενορντ: Θα ρωτούσα γτον Μπίσεσβαρ αν θέλει να φύγει από τον ΠΑΟΚ.
  • Για να είμαστε ειλικρινείς, αυτός ο Μπίσεσβαρ είναι πολύ καλός για αυτόν τον ΠΑΟΚ.
  • PSV. Μπίσεσβαρ. Τώρα. Αγοράστε τον. Τι παίκτης!
  • Με την ευκαιρία να δώσουμε τα συγχαρητήριά μου στον Μπίσεσβαρ. Ηταν συνεχώς σε κίνηση, κρατούσε την μπάλα και είχε καλό σουτ. Πρέπει να καταλάβετε ότι εκεί υπάρχει ένας MVP.

Θοδωρής Ζαγοράκης: «Ξέσπασμα» για τη διαιτησία του Άγιαξ – ΠΑΟΚ (pic)

Εδώ και λίγα χρόνια δίνει τις μάχες του από τα έδρανα του Ευρωκοινοβουλίου, όμως η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να σιγάσει. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα αλλά και άλλοτε πρόεδρος του «δικεφάλου του Βορρά», είδε το επαναληπτικό ματς για τον γ’ προκριματικό γύρο μεταξύ του Άγιαξ και του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, μην πιστεύοντας στα μάτια του απ’ όσα είδε. Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαγοράκης «επιτέθηκε» στον διαιτητή Πόουσον, χαρακτηρίζοντας την απόδοσή του ως «ντροπή για το άθλημα» στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Παράλληλα, δήλωσε περήφανος για την εμφάνιση της ομάδας του Άμπελ Φερέιρα, τονίζοντας ότι η ομάδα αυτή άξιζε κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτησή του ο Θοδωρής Ζαγοράκης για τον διαιτητή Πόουσον: «Δεν ξέρω εάν όντως η επίσημη πολιτική της UEFA είναι η προστασία των «»παραδοσιακών ισχυρών» ευρωπαϊκών ομάδων. Σίγουρα όμως η σημερινή (σ.σ χθεσινή) διαιτησία απέναντι στον ΠΑΟΚ αποτελεί ντροπή για το άθλημα. Περήφανος για τη σημερινή εμφάνιση του ΠΑΟΚ!! Ψηλά το κεφάλι!!! Αποδείξατε ότι αξίζετε και με το παραπάνω!!! Το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει καλύτερη αντιμετώπιση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments