Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (14/8/19)

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη (14/8/19)
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (14/8/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Τετάρτη (14/8/19).

Κριός

Η πρόοδος που έχετε κάνει στη σχέση σας φαίνεται σαν να έχει σταματήσει. Μπορεί να μην είστε και πολύ ευχαριστημένοι με αυτό αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα. Έχετε υπομονή. Σας περιμένουν μεγάλες αλλαγές.

Ταύρος

Σήμερα είναι μια καλή στιγμή για να μοιραστείτε τα βαθύτερά σας συναισθήματα με τον/την αγαπημένο/η σας. Βρείτε μια ήσυχη στιγμή και πείτε τους όσα κρύβετε στην καρδιά σας. Θα έρθετε ακόμη πιο κοντά.

Δίδυμοι

Σήμερα δώστε προσοχή στα συναισθήματά σας. Αν υπάρχει κάτι που σας προβληματίζει, συζητήστε το με τον/την αγαπημένο/η σας. Είναι καλύτερα να το αντιμετωπίσετε τώρα, παρά να το αφήσετε να μετατραπεί σε μεγαλύτερο πρόβλημα.

Καρκίνος

Τίποτα δεν μπορεί να συγκρατήσει το πάθος που αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον! Ακυρώστε όλα τα σχέδιά σας για σήμερα και επικεντρωθείτε μόνο ο ένας στον άλλον. Μπορεί να περάσουν μέρες μέχρι να βγείτε από το σπίτι!

Λέων

Ξέρετε σχεδόν διαισθητικά τι πρέπει να κάνετε για να αισθανθεί ξεχωριστός/ή ο/η αγαπημένος/η σας. Μπορεί να μην καταλαβαίνουν καν ότι σας δίνουν σημάδια αλλά εσείς τα αντιλαμβάνεστε και ανταποκρίνεστε αναλόγως.

Παρθένος

Η επικοινωνία είναι πάντα σημαντική σε μια σχέση και αυτό ισχύει πολύ περισσότερο τις στιγμές που αισθάνεστε απογοητευμένοι από τον/τη σύντροφό σας. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να κλειστείτε στον εαυτό σας και πείτε τους τι συμβαίνει. Αν μπορείτε να το συζητήσετε, θα μπορέσετε και να το λύσετε.

Ζυγός

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε με τον/τη σύντροφό σας; Το πιθανότερο είναι ότι και εκείνοι θα θέλουν το ίδιο. Αν ντρέπεστε να τους το πείτε, γράψτε το σε ένα σημείωμα και αφήστε το κάτω από το μαξιλάρι τους. Θα πιάσουν το υπονοούμενο.

Σκορπιός

Όταν προκύπτουν δύσκολες στιγμές, ο καλύτερος τρόπος είναι να τις αντιμετωπίζετε κατά πρόσωπο. Μείνετε κοντά με τον/την αγαπημένο/η σας και πολύ σύντομα αυτά τα προβλήματα θα είναι μια μακρινή ανάμνηση.

Τοξότης

Μην αφήνετε την κακή σας διάθεση να καταστρέψει μια μέρα που θα μπορούσε να είναι υπέροχη για εσάς και τον/την αγαπημένο/η σας. Αν δεν μπορείτε να εκφράσετε αυτό που σας απασχολεί, προσπαθήστε να μετατοπίσετε την προσοχή σας σε πιο ευχάριστα πράγματα.

Αιγόκερως

Αισθάνεστε σίγουροι για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια με τον/την αγαπημένο/η σας εφόσον ξέρετε ότι έχετε χτίσει μια δυνατή σχέση. Υπάρχουν απεριόριστες δυνατότητες σε όσα μπορείτε να κάνετε μαζί.

Υδροχόος

Η καριέρα σας είναι απαιτητική και αυτό μπορεί να σημαίνει ότι αφιερώνετε λιγότερο χρόνο στον/στην αγαπημένο/η σας από ότι θα θέλατε. Σήμερα βρείτε χρόνο για τους δυο σας και υποσχεθείτε τους ότι σύντομα θα επανορθώσετε.

Ιχθύες

Αν αισθάνεστε αβέβαιοι για κάτι, μην ντρέπεστε να ζητήσετε περισσότερες πληροφορίες από τον/την αγαπημένο/η σας. Δεν χρειάζεται να πάρετε μια σημαντική απόφαση πριν αισθανθείτε τελείως σίγουροι.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments