Αθλητισμός

Ζώης Καράμπελας: Νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Ζώης Καράμπελας: Νέα σενάρια για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού
Ζώης Καράμπελας: Το "πράσινο" ρόστερ έχει κλείσει για φέτος, αλλά ουδείς δε μπορεί να αφήσει στην άκρη το όνομα του νεαρού γκαρντ του Περιστερίου.

Ζώης Καράμπελας: Ο Αργύρης Πεδουλάκης παρουσίασε μία ιδιαίτερα ελκυστική ομάδα κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Ο έμπειρος κόουτς οδήγησε πολύ ψηλά το Περιστέρι, μέχρι τα ημιτελικά του πρωταθλήματος, έχοντας στο ρόστερ του αρκετούς ξένους “λαβράκια” αλλά και νεαρούς Έλληνες που φαίνεται ότι θα κάνουν τη διαφορά στο μέλλον, όπως ο Ζώης Καράμπελας. Ο Αργύρης Πεδουλάκης βρίσκεται πλέον στον Παναθηναϊκό και από την ημέρα που ανακοινώθηκε η επιστροφή του στους “πράσινους”, τα σενάρια για μετακόμιση και του Καράμπελα στο ΟΑΚΑ “φούντωσαν”.

Εν τέλει, ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε κίνηση για τον νεαρό γκαρντ, ο οποίος εκτός από την περσινή Basket League ξεχώρισε και ως μέλος της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ του Βόλου. Το ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2019/20 έκλεισε με την απόκτηση του Γιάννη Αθηναίου ως συμπληρωματικό στα γκαρντ, οπότε για φέτος, η περίπτωση Καράμπελα θα πάει στην άκρη. Αυτό δεν σημαίνει ότι το βλέμμα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού θα στραφεί αλλού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου, ο Ζώης Καράμπελας όχι απλά απασχολεί τους “πράσινους”, αλλά βρίσκεται στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν να δουν και φέτος την πορεία του Καράμπελα στα γήπεδα της Basket League αλλά και στην Ευρώπη κι αν ο παίκτης συνεχίζει να “λάμπει”, τότε το επόμενο καλοκαίρι ίσως το ενδιαφέρον μετατραπεί σε πρόταση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments