Ελλάδα

Κέρκυρα: Ταβέρνα έβαλε τραπεζάκια μέσα στη θάλασσα (pics)

Κέρκυρα: Ταβέρνα έβαλε τραπεζάκια μέσα στη θάλασσα (pics)
Κέρκυρα: Η αφόρητη ζέστη έφερε μία πολύ παράξενη λύση σε ταβέρνα στο βόρειο μέρος του νησιού

Κέρκυρα: Το καλοκαίρι είναι συνδυασμένο για όλους τους Έλληνες με βουτιές στη θάλασσα και μετά φαγητό σε κάποια ταβέρνα κοντά στην παραλία. Η αφόρητη ζέστη όμως των τελευταίων ημερών έχει κόψει την όρεξη σε πολλούς ταξιδιώτες που προτιμούν να παραμείνουν μέσα στη δροσιά του νερού, από το να πάνε να καθίσουν σε μία ταβέρνα και να τσιμπήσουν τους μεζέδες τους.

Όμως η εφευρετικότητα του Έλληνα επιχειρηματία δεν “παίζεται”. Ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας στη Βόρεια Κέρκυρα βρήκε απάντηση στις υψηλές θερμοκρασίες που πλήττουν ολόκληρη την χώρα. Ποια ήταν η λύση του; Έβγαλε τραπέζι με καρέκλες για να σερβίρει τους πελάτες του κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα. Όπως ήταν λογικό η ταβέρνα αυτή έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το τραπεζάκι με τις καρέκλες και φυσικά μία ομπρέλα για προστασία από τον ήλιο, βρίσκεται μέσα στη θάλασσα, στα ρηχά φυσικά, αλλιώς θα υπήρχε πρόβλημα, όπου οι τυχεροί θα τρώνε και ταυτόχρονα θα δροσίζονται. Η συγκεκριμένη ταβέρνα βρίσκεται στην παραλία Ρόδα, στη βόρεια Κέρκυρα.

Βέβαια από την κίνηση αυτή προκύπτουν και μερικά εύλογα ερωτήματα: Τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους λουόμενους της παραλίας, πώς θα διαχειριστούν κάποιο ενδεχόμενο κυματάκι, πώς στέκονται οι καρέκλες και το τραπέζι και άλλα πολλά, θα απαντηθούν λογικά στο τέλος του καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments