Ελλάδα

Πάτρα: Τραγικός θάνατος για τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή

Πάτρα: Τραγικός θάνατος για τον 29χρονο Λευτέρη Πανταζή
Πάτρα: Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Πάτρα: Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Πάτρα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου στην περιοχή των Ιτεών. Νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ξέσπασε πυρκαγιά σε ισόγειο διπλοκατοικίας επί της οδού Αγήνορος στην περιοχή των Ιτεών της Πάτρας. Από την φωτιά στο διαμέρισμα, βρήκε τραγικό θάνατο ο 29χρονος Ελευθέριος Πανταζής.

Ο άτυχος νέος άνδρας εργάζεται σε γνωστή αλυσίδα καφέ στο κέντρο της Πάτρας και βρισκόταν μόνος του στο σπίτι, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του ήταν στα Καλάβρυτα για τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στο μπροστινό μέρος του σπιτιού στην Πάτρα και ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό, καθώς δεν κατάφερε να ανοίξει τα ηλεκτρικά παντζούρια.

Μάλιστα, λόγω της συσσώρευσης διοξειδίου στο σπίτι, σε τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι επιχείρησαν κατά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, χρειάστηκε να χορηγηθεί οξυγόνο από διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν σπεύσει στο σημείο με ασθενοφόρο. Δυστυχώς, όταν οι πυροσβέστες έσβησαν τη φωτιά στο διαμέρισμα στην Πάτρα, εντόπισαν αναίσθητο τον 29χρονο άνδρα. Ο άτυχος 30χρονος αφήνει πίσω του τρία μικρά παιδιά.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο της τραγωδίας στην Πάτρα:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments