Lifestyle

Ashley Graham: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Ashley Graham: Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της
Ashley Graham: Το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε με χαρά το ότι περιμένει παιδί.

Ashley Graham: Έπειτα από εννέα χρόνια γάμου με τον καλό της, το διάσημο plus sized μοντέλο ετοιμάζεται να γίνει μητέρα. Ο ερχομός του μωρού της γέμισε χαρά τόσο εκείνη όσο και τον σύζυγό της, με το ζευγάρι να ανακοινώνει τα χαρμόσυνα μέσω του προσωπικού λογαριασμού της Graham στο instagram. Μάλιστα, μετά την ανακοίνωση, ανέβηκαν και φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται η εγκυμονούσα Ashley Graham, η οποία σε λίγους μήνες θα δει την οικογένειά της να αυξάνεται κατά ένα μέλος. Το διάσημο plus size μοντέλο είναι παντρεμένο εδώ και εννιά χρόνια και ο ερχομός του μωρού της γέμισε χαρά τόσο την ίδια όσο και τον σύζυγό της.

Σε μία από τις αναρτήσεις της στο instagram, η Ashley Graham έγραψε τα εξής: «Εννιά χρόνια πριν παντρεύτηκα τον έρωτα της ζωής μου, ήταν το καλύτερο ταξίδι με τον αγαπημένο μου άνθρωπο στον κόσμο. Σήμερα αισθανόμαστε ευγνώμονες αλλά και ενθουσιασμένοι γιατί γιορτάζουμε το ότι η οικογένεια μας μεγαλώνει!»

Η Ashley Graham είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της εποχής και ταυτόχρονα ένα από τα μοντέλα που έσπασαν τον κανόνα της υπερβολικά αδύνατης γυναίκας στο χώρο της μόδας. Η ίδια δηλώνει άνετη με τα κιλά της και αδιαφορεί για τα όποια αρνητικά σχόλια δέχεται. Ωστόσο, όταν το Instagram σβήνει φωτογραφίες της, η Άσλεϊ παίρνει φωτιά και μαζί και οι χιλιάδες φανς της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments